Champions League-håpet ute for Solskjær: – Det er en stor smell

(Huddersfield – Manchester United 1-1) Ole Gunnar Solskjær mener at Manchester United ikke kan kjempe om ligagull neste sesong, etter at Champions League-muligheten forsvant mot tabelljumboen.

– Det er en stor smell. Alle var skuffet i garderoben etter kampen. Vi tapte muligheten til topp fire i dag, men vi har ikke vært gode nok i løpet av sesongen, sier Ole Gunnar Solskjær til lagets egen TV-kanal.

Huddersfield, som ble nedrykksklare i mars etter en av historiens verste sesonger i Premier League og sto med tap i 22 av de siste 24 kampene, takket da Luke Shaw feilberegnet et langt utspill i 60. minutt.

Isaac Mbenza kom fri og satte ballen mellom bena på David de Gea til 1–1.

Varsler endringer

Mbenza feiret med å sparke til cornerflagget. Det påførte en fem minutters pause i kampen, da banemannskapet måtte erstatte dette flagget.

– I dag skulle vi avgjort kampen den første halvtimen, men vi ga Huddersfield håp med dårlige pasninger og dårlige valg, sier Solskjær.

Etter kampen sa nordmannen at kampen mot Cardiff neste helg kan være den siste i klubben for flere av spillerne hans.

– Det er ikke tiden for å snakke om enkeltspillere. Det kan bli den siste kampen for flere, sier Solskjær på spørsmål om Alexis Sanchez har spilt sin siste kamp for United.

les også

Solskjær etter marerittrekken: – Lykken har snudd

– Vi lever ikke i ett fantasiland

United fikk store sjanser til å sette 2–1 på tampen. Nærmest var Paul Pogba som traff tverrliggeren i 88. minutt med et plassert skudd. Heller ikke Tahith Chong, Marcus Rashford eller Phil Jones lyktes med sine forsøk.

Det gjør at Manchester United er sjanseløse på Champions League-plass neste sesong. Med kun tre poeng igjen å kjempe om, er Chelsea og Tottenham fem og fire poeng foran Manchester United.

Det betyr tapte inntekter og at det blir vanskeligere å tiltrekke seg spillere til sommeren. Istedenfor blir det Europa League-spill for de røde.

– Det viser oss hvor vi er. Vi lever ikke i fantasiland og tenker at vi kan ta igjen topp to (Liverpool og Manchester City). Vi er langt unna dem, men vi burde ikke snakke om å være langt unna topp fire i Manchester United, sier Solskjær ifølge Sky Sports.

Ole Gunnar Solskjærs menn har ikke vunnet på fem kamper. Laget har kun vunnet to av de siste elleve oppgjørene.

Sist helg tabbet de Gea seg ut mot Chelsea:

Keepertabbe

Manchester United åpnet friskt og det så lyst ut tidlig. Etter åtte minutter løsnet Scott McTominay et skudd fra 16 meter. Tilsynelatende rett på keeper, men danske Jonas Lossl gjorde en blemme og 1–0 til United.

Det kunne blitt 2–0 i første omgang, om Juan Mata hadde avsluttet litt mer presist fra fint hold drøyt tyve minutter senere. Paul Pogba hadde også en heading i tverrliggeren rett før hvilen.

les også

Solskjær med tenåringer til Huddersfield

Huddersfield kom gradvis mer inn i kampen, og Karlan Ahearne-Grant fikk flere gode muligheter. Det ene skuddet reddet David de Gea, mens det andre forsøket gikk over.

Ligaens dårligste lag kunne også vunnet kampen. Grant bommet fra skrått hold alene med de Gea like før tilleggstiden.

Husker du siste United-seier?

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder