SER FRAMOVER: LSK-trener Magnus Haglund mener klubben har en sterk nok startellever til å konkurrere i toppen neste år. Foto: Kyrre Lien/NTB Scanpix

Haglund: - Vi kan hevde oss i toppen neste år

LSK viste klasse da alle stjernene startet

Bolly fortsetter å imponere

(VG Nett) Lillestrøm-trener Magnus Haglund (39) mener laget vil få en langt behageligere reise allerede neste sesong.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Lillestrøm har hentet hele 18 spillere i løpet av sesongen, blant dem store navn som Thorstein Helstad, Petter Vaagan Moen, Henning Hauger og Bjørn Helge Riise. Mot Stabæk søndag viste de gulkledde hva som bor i laget når alt klaffer.

- Dette er en av få kamper der alle de beste spillerne våre har vært med fra start, sier LSK-trener Magnus Haglund til VG Nett.

Svensken sa så tidlig som i august at LSK bygger et gullag for framtiden, og svensken gjentok etter brakseieren mot nedrykksklare Stabæk at laget kan hevde seg i toppen allerede neste sesong.

Brikkene faller på plass

Nå har det gått tre måneder siden siste spiller kom til klubben. Henning Hauger kom til Romeriks-klubben i august.

- Vi fikk inn fem nye spillere i juli, og sistemann kom i august. Det sier seg selv at det tar tid å komponere et lag med så mange nye spillere, men mot Stabæk viste vi at vi er på god vei, sier LSK-treneren.

- Mener du at dere kan blande dere inn i medaljekampen allerede neste sesong?

- Det er vanskelig å si, men som sagt så har vi et godt lag. Tippeligaen er en jevn liga, og vi har en god startellever som fint kan konkurrere mot de andre topplagene.

Bolly med mål om utenlandseventyr

TIDLIGERE ELEV: Mathis Bolly tror Henning Berg kan gjøre god jobb i Blackburn. Foto: Marit Hommedal/NTB Scanpix

Kantspiller Mathis Bolly leverte nok en flott forestilling søndag kveld. Lagkamerat Thorstein Helstad sa til VG Nett forrige uke at 21-åringen ikke kommer til å bli lenge i Norge om han fortsetter storspillet.

- Personlig tenker jeg ikke på å komme meg ut akkurat nå, men det er helt klart en ambisjon jeg har, sier Bolly til VG Nett.

Kantspilleren spilte mye for klubben da Henning Berg satt i trenerstolen, og sier det hadde vært morsomt om gamletreneren - som denne uken tok over treneransvaret i Blackburn Rovers - viste interesse:

- Det er ikke noe jeg har stor tro på, men om han ringer er jeg selvfølgelig interessert!

Bolly tror imidlertid at Berg kan få Championship-klubben Blackburn på rett kjøl.

- Slik jeg kjenner ham som trener er han en meget dyktig leder, med stor fotballfaglig kunnskap. Han har det som skal til for å lede et lag, sier Bolly.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder