Steffen vil ikke hjem

Steffen Iversen (27) ønsker ikke å returnere til norsk eliteserie etter fiaskosesongen i Wolverhampton.

Publisert:

- Steffen vet hva vi tenker. Og hvis han er motivert, er det helt greit for oss, sier Bratseth.

Men trønderens rådgiver Erik Solér slår fast at Steffen Iversen ønsker å bli værende i utlandet. Han sier til VG at en klubb i den engelske toppdivisjonen har kommet med en helt konkret henvendelse. I tillegg skal en annen europeisk klubb - utenfor England - også ha signalisert at de ønsker seg den norske spissen.

- Nå er ikke Premier League ferdigspilt. Men jeg kan vel si såpass at den klubben det gjelder, er i Premier League også neste sesong. Og Steffen vil også selv fortsette i England, sier Erik Solér.

- Er det ikke aktuelt for Steffen å reise hjem for å spille i Norge?

- Steffen vil aller helst ikke hjem. Og jeg mener det ikke er nødvendig. Han kommer sikkert tilbake som en topp fotballspiller i en annen klubb i utlandet, svarer Solér.

Stor betydning

Iversen fikk ikke plass i landslagstroppen mot Russland. Målet er fornyet tillit hos landslagssjef Åge Hareide. Og bytte av klubb har stor betydning i så måte.

Da Iversen gikk fra Tottenham til «Wolves», skal han ha beholdt sin meget solide lønn på 20 millioner kroner i året.

- Steffen er Bosman-spiller til sommeren. Men han er innforstått med at han må ned i lønn. Lønnsnivået er blitt lavere enn i gullalderen, sier Erik Solér.

I nedrykningsklare Wolverhampton venter en lei Iversen på at sesongen skal bli ferdig. Overfor TV2 uttrykte han i går kveld stor frustrasjon. Og manager Dave Jones, som hentet ham fra Tottenham i fjor sommer, har han ikke respekt for lenger.

Istedenfor å få en plass på laget har Iversen havnet på tribunen. I Premier League har han bare scoret fire mål for «Ulvene». Og på treningsfeltet er det blitt lite ballspill, men ifølge ham selv mye løping med «monitorer på brystkassa».

PS! Steffen Iversen hadde ikke tid til å la seg intervjue av VG i går kveld på grunn av et privat arrangement.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder