FIKK JA FRA DRILLO: Lars Bohinen møtte i går Egil Olsen på Gran Canaria til kontraktsforhandlinger. De ble enige.

Drillo-ja til seriemesteren

GRAN CANARIA/OSLO (VG) Egil «Drillo» Olsen (63) skrev i går under for seriemester Vålerenga - nå som kamp- og spilleranalytiker de neste tre sesongene.

Sturla Sjem
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

I tillegg skal han analysere selve kampen og rapportere til hovedtrener, assistenttrener og keepertrener.

Den tidligere landslagssjefen undertegnet i går en avtale med klubbdirektør Kjetil Siem og sportslig leder Lars Bohinen på solrike Gran Canaria.

Gleder seg

- Jeg føler vi har fått en av de aller beste vi kunne få - kanskje den aller beste, sier en storfornøyd Lars Bohinen til VG.

Drillo har en fortid i VIF både som spiller (1966-67) og trener (1998-99).

- Jeg har jevnlig hatt kontakt med Rekdal i lang tid. Og da det ble klart at jeg sluttet i FFK, kom spørsmålet på bordet første gang.

- Nå skal jeg jobbe i en 50 prosent stilling i Vålerenga. Ellers skal jeg fortsette jobben i TV3, og jeg skal også drive foredragsvirksomhet.

- Artig å være tilbake i Vålerenga, Drillo?

- Veldig. Der hadde jeg min største suksess som klubbtrener. VIF lå sist på tabellen da Lars Tjærnås og jeg overtok i 1998. Så vant vi ni av de 11 siste kampene og reddet plassen greit.

- Der hadde jeg også en god treneropplevelse i Europa-cupen. Vi slo både Rapid Bucuresti og tyrkiske Besiktas før vi røk ut mot Chelsea, mimrer Drillo.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder