IRRITERENDE: Jürgen Klopp klarte å hisse på seg Brighton-manager Chris Hugghton forrige helg. Foto: John Sibley Reuters

Jürgen Klopp får kritikk for oppførselen: – Han irriterer

Her er søndagens oddstips

Liverpool-manager Jürgen Klopp (50) har klart å hisse på seg kritikerne etter utagerende oppførsel på sidelinjen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Etter at laget hans hadde nedsablet Brighton med hele 5-1 på bortebane forrige helg, brukte Klopp lang tid før han ga motstandermanager Chris Hughton det tradisjonelle «takk for kampen»-håndtrykket. Dette fikk, som man tydelig ser på bildene fra situasjonen, Hughton til å bli sterkt irritert på tyskeren.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

I stedet for å gå rett til Hughton for å takke for kampen, valgte Klopp å feire med sine egne spillere først. I etterkant av kampen har Klopp fått kritikk for sin væremåte på sidelinjen.

– Tingen med Herr Klopp er at når du scorer fire eller fem mål, så blir nevehyttingen og grimasene ganske provoserende, sier fotballekspert og tidligere Arsenal-stjerne Ian Wright ifølge Liverpool Echo.

CL-trekning: Disse storlagene kan Liverpool møte

– Jeg er sikker på at det er andre managere enn bare Hughton som føler det samme om ham. Han irriterer folk, sier Wright.

Se Liverpools «Fabulous Four» herje:

– Hva har skjedd med tradisjonene?

Han er ikke den eneste som etterlyser mer nøkterne Klopp-feiringer når laget hans vinner med mange mål, slik de har fått for vane å gjøre: Liverpool har vunnet syv av sine ni siste kamper med tre mål eller mer.

– Det er ikke gøy å tape 5-1, særlig ikke når Liverpool-manager Jürgen Klopp «fist-pumper» for hvert mål og feirer med støtteapparatet sitt som om det var Champions League-finalen, sier BBC-ekspert Garth Crooks ifølge Mirror.

– Jeg skjønner viktigheten av å vinne, men dette var Brighton, sier Crooks.

Coutinho: Vraker Klopp fra drømmelaget sitt

Han forstår at Chris Hughton reagerte etter kampen.

– Hva har skjedd med tradisjonene? Har pengene og maset om å vinne ødelagt alt vi holdet kjært? Konvensjonen er at man tar hverandre i hendene umiddelbart etter kampen fordi det setter et punktum for anledningen, og det starter med managerne, sier Crooks.

Klopp har i etterkant beklaget situasjonen, og Hughton har godtatt unnskyldningen.

Hva driver Klopp med her? Se klippet:

VGs tips: Liverpool-show

Søndag er det klart for Merseyside-derby på Anfield når Liverpool tar imot Everton. Det er et oppgjør Everton ikke har vunnet på de 14 siste forsøkene, som har endt med syv Liverpool-seirer og syv uavgjort. Liverpool har vunnet de tre siste gangene.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Everton ser mye bedre ut under Sam Allardyce, som har ledet laget til tre strake seirer uten baklengsmål så langt, men dette blir uten tvil hans tøffeste utfordring så langt. Everton-laget, som har åpenbare tempoproblemer, kommer til å slite med å håndtere Liverpools angrepskraft, som har levert vanvittige 40 mål på de elleve siste kampene.

Vi anbefaler et spill på Liverpool-seier med 0-1 i handikap til 1,70 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 15.10.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder