Tottenham med godt resultat i Italia

Stjerneskuddet Alli burde vært utvist i 1. omgang

(Fiorentina-Tottenham 1-1) Toppscorer Harry Kane ble spart fra start, men det hindret ikke Tottenham i å skaffe seg et godt utgangspunkt i Firenze.

Det var en sjansefattig førsteomgang på Stadio Artemio Franchi, og det nærmeste scoring var Christian Eriksens langskudd som ble slått unna av keeper Ciprian Tatarusanu. Mauro Zárate skjøt like utenfor for vertene, før Nenad Tomovic felte Ben Davies innenfor 16-meteren og forårsaket et helt greit straffespark.

Les også: Molde sjanseløse i Sevilla

Harry Kane er fast eksekutør fra straffemerket, men Tottenhams toppscorer ble hvilt de første 70 minuttene. Nacer Chadli fikk æren av å sette straffen sikkert i mål etter 37 minutter.

Alli slapp med gult kort

Men den kanskje største snakkisen etter de førte 45 minuttene var Dele Alli som sparket tilsynelatende med hensikt til en liggende Tomovic. Tottenhams stortalent var meget heldig som slapp unna med gult kort.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TOK LEDELSEN: Nacer Chadli jubler etter å ha satt inn straffesparket som sørget for ledelse i Firenze. Ryan Mason (t.v.), Chritian Eriksen og Tom Carroll feirer sammen med belgieren. Foto: Matthew Childs , Reuters

Chadli var nær ved å øke til 2-0-ledelse, men keeper fikk blokkert og få minutter senere ordnet Federico Bernardeschi. Han fyrte løs fra distanse, ballen var innom en motstaner og gikk inn i nettet bak Michel Vorm.

Da var det spilt en snau time, og det ble ikke flere scoringer.

Skrekktap for Manchester United i Danmark

Et bortemål og uavgjort er et meget godt utgangspunkt for Tottenham foran returkampen i London om en uke. Mauricio Pochettinos mannskap er også med i kampen om ligagullet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder