Manchester United-seieren glapp på slutten: – Det er frustrerende

FOTBALL

(Anderlecht-Manchester United 1-1) Bortebane-spesialisten Henrik Mkhitaryan (28) så lenge ut til å bli matchvinner i Belgia. Så dukket Leander Dendoncker (21) opp.

Publisert: Oppdatert: 13.04.17 23:39

Det så lenge ut til at Mkhitaryan-scoringen, som var hans fjerde på bortebane i Europa League-sammenheng denne sesongen, skulle bli kampens eneste scoring.

Det var frem til det 86. minutt. Da dukket Leander Dendoncker opp i United-boksen og stanget inn utligningen etter et kreminnlegg fra Ivan Obradovic.

Det sene hodestøtet fra 21-åringen sørget for at det endte 1-1 på Constant Vanden Stock.

Manchester United-kaptein Michael Carrick var oppgitt etter kampen.

– Det er frustrerende. Vi kontrollerte kampen og burde vunnet. De hadde en sjanse og scoret. Vi ble for komfortable, sier Carrick til BT Sport etter kampen.

– Det er ikke verdens undergang, men vi er bedre enn dette.

Også manager Jose Mourinho var skuffet.

– Vi må drepe slike kamper. Vi hadde mange sjanser og kontroll på kampen, men vi klarer ikke å score mål, sier portugiseren til BT Sport.

Så du denne? Zlatan Ibrahimovic kan blir årets spiller i Premier League

Som det var for Rostov og St. Etienne kommer det til å bli tøft å komme til Old Trafford for Anderlecht. På Old Trafford har laget vunnet de siste de siste fire Europa League-kampene med en målforskjell på 13-1.

Bortebane-eksperten Mkhitaryan scoret igjen

Manchester United-spiller Henrik Mkhitaryan trives best på bortebane i Europa League. Skjærtorsdag kveld scoret han sitt fjerde mål i turneringen.

Og alle fire har kommet på bortebane: mot Zorya, St. Etienne, Rostov og nå Anderlecht.

Kveldens scoring etter 36 minutter var en skikkelig goalgetterscoring. Armeneren dukket opp på bakerste stolpe etter at Anderlecht-målvakt Ruben Martinez måtte gi retur på et skudd fra Marcus Rashford. Fra en meter pirket «den armenske Messi» inn ledelse for gjestene.

Les også: Pogba oppgitt over kritikken: – Glem prisen min

Selv om gjestene styrte store deler av kampen og burde økt ledelsen til 0-2 på tampen da Paul Pogba fikk en kjempesjanse alene med Ruben, som sistnevnte reddet mesterlig, fikk hjemmelaget med seg en viktig scoring på tampen før returoppgjøret på Old Trafford om en uke.

– Vi starter kampen på Old Trafford i front, men vi hadde alle muligheter til å drepe kampen. Forsvarsspillerne våre gjør jobben, men angrepspillerne som skulle drepe kampen klarte det ikke, fortsetter Mourinho.

– Rashford, Lingard, Ibrahimovic, Martial. De spilte veldig likt i dag. Det var ikke mye juice å skvise ut av de.

Her kan du lese mer om