SAMLET: Richard Hartis (med ryggen til) og Mark Dempsey (oppe til høyre for Solskjær) så kampen på Emirates sammen med Cardiff-eier Vincent Tan i dag. Foto: Scanpix/PA.

Molde kan bli ribbet for hele trenerteamet

Det er ikke bare Ole Gunnar Solskjær som ser ut til å forsvinne fra Molde.

Artikkelen er over seks år gammel

Da Ole Gunnar Solskjær var nær ved å bli Aston Villa-manager i fjor, skal et av kravene ha vært at han fikk ta med seg trenerteamet sitt til Birmingham. Mye tyder nå på at Molde-treneren vil forsøke det samme om han tar over Cardiff:

Fulgt av trenerapparatet

Med seg på tribunen i Nord-London i dag hadde Solskjær med seg Richard Hartis og Mark Dempsey fra Moldes trenerapparat, i tillegg til agent Jim Solbakken.

LES OGSÅ: Solskjær må sikre seg at eieren ikke blander seg inn

Det betyr at Solskjær, hvis han sier ja til Cardiff, trolig tar med seg disse to fra Moldes trenerapparat til Wales.

Molde kan således altså miste nesten hele sitt støtteapparat om Solskjær skulle forsvinne. I tillegg til de to engelskmennene, er det allerede klart at klubben mister to av dem som har vært med på gullårene: fysisk trener Rene Skovdahl og fysioterapeut Leif Arne Lystad.

Rene Skovdahl sa takk for seg etter cupfinalen.

- Det har vært noen fantastiske år å se tilbake på, men det har vært en utfordring å kombinere arbeidsliv i Molde og familieliv i Danmark, sa han til moldefk.no i oktober.

Den profilerte fysioterapeuten Leif Arne Lystad gir seg også. Han ble takket av på Molde Fotballklubbs juleavslutning i begynnelsen av desember.

Rekdal frykter ikke Molde-fall

Det kan i så fall bety at Molde vil bli ribbet for hele trener-/støtteapparatet som var med å føre klubben til cupgull i fjorårssesongen.

Det mener likevel ikke Vålerenga-trener Kjetil Rekdal er noen krise for moldenserne.

- De har hatt braksuksess i Molde med to seriemesterskap og ett cupgull de siste tre sesongene.

- Det er naturlig at Ole Gunnar tar med seg noen han kjenner om han tar over Cardiff. Likevel etterlater de et Molde-lag med mange unge spillere, og den som kommer dit vil ta over et topplag, sier Vålerenga-treneren til VG.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder