...men nå har Hødd koblet seg på i opprykkskampen

Brann satte ny rekord

(Ranheim-Brann 0-0/Hødd-Sogndal 1-0) Branns nye rekordrekke uten serietap er 11. Men mot Ranheim fikk bergenserne kjørt seg.

Artikkelen er over fire år gammel

Etter at Lars Arne Nilsen tok over som trener for Rikard Norling i slutten av mai, har Brann bare tapt én seriekamp. Det kom mot Sogndal (0-4) 21. juni.

Før kveldens kamp mot Ranheim hadde Brann 10 seriekamper på rad uten tap (8-4-1). Den nye rekorden er 11 på rad i en sesong, men Ranheim-spiss Robert Stene var nær ved å ødelegge den gode statistikken.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

Stolpetreff

1. omgang i Trondheim var jevn. Nærmest for Brann kom Fredrik Haugen med et skudd etter 23 minutter på en kjapp kontring. Minutter senere var Robert Stene alene med Piotr Leciejewski, men Brann-keeperen var raskt nede med en benparade.

I 2. omgang tok Ranheim over, og samme Stene hadde to store sjanser i 53. og 55. minutt. På den første traff han stolpen, det andre forsøket reddet Brann-keeperen.

Har kvalikkplassen

Med ett poeng i kveld har Brann har los på tetduoen og direkte opprykk. Kristiansund er foran på bedre målforskjell med 43 poeng, mens Sogndal, som tapte 1-0 for Hødd i kveld, topper 1. divisjon med 49 poeng. Det er seks kamper igjen å spille.

– I dag var vi ikke gode nok, vi skal være fornøyd med ett poeng. Det kan bli et viktig poeng i innspurten, sier Brann-kaptein Vadim Demidov til C More.

Med en noe heldig seier over Sogndal har plutselig Hødd blandet seg inn i opprykkskampen. Sogndal brant flere store sjanser.

– Vi har litt flaks, men står frem som et lag i dag. Vi kjempet oss inn i kampen igjen og det er en viktig seier, sier Hødd-trener Sindre Eid til TV 2 Zebra.

Steffen Moltu ble matchvinner da han stusset inn 1-0 i 79. minutt.

PS! Ranheim-back Eirik Malmo spilte for øvrig sin 150. kamp på rad.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder