CITYS NUMMER 10: Bosniske Edin Dzeko tok snarveien til å bli favoritt blant Manchester Citys supportere ved å håne naborivalens fanskare. Foto: Pa Photos

Dzeko hånet United-fansen

- De fleste fra Manchester er City-fans

Manchester Citys nye angrepsspiller, Edin Dzeko (24), gjorde seg populær blant City-fansen allerede da han ble presentert tirsdag.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Den bosniske storscoreren signerte avtalen med Manchester City fredag. Overgangen fra tyske Wolfsburg skal ha kostet de lyseblå rundt 280 millioner kroner.

Les også: Nå er Dzeko City-spiller

Og Dzeko brukte ikke lang tid på å påpeke at mange Manchester United-fans bor utenfor Manchester, mens Citys nedslagsfelt er i selve byen.

Les også: McClaren lettet over Dzeko-salg

Imponerende målstatistikk

- Jeg oppfatter denne klubben som en klubb med store ambisjoner, og et stort prosjekt. Jeg har hørt mye om fansen og at de fleste innbyggerne i Manchester er Manchester City-fans, sa Dzeko.

Les også: - Arsjavin forhandler med Juventus

Dermed skaffet 24-åringen seg nok en plass i City-fansens hjerter fra første stund. Manchester City er svært sultne på suksess, og håper Dzekos imponerende målstatistikk fra Bundesligaen fortsetter i Premier League. Det kan kanskje hjelpe City i tittelkampen der den nærmeste naboen i sørvest leder an.

- Jeg har aldri spilt i England, men håper at jeg får spille min første kamp på lørdag. Jeg opplevde mye suksess i Tyskland. Nå er jeg her og ønsker å gjøre mitt beste for City.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder