KLAR: Tarik Elyounoussi hilser til sitt nye publikum på Lerkendal. Foto: Ned Alley, NTB Scanpix

Diskerud og Elyounoussi klare for Rosenborg

(VG Nett) Mikkel Diskerud (21) og Tarik Elyounoussi (24) ble i dag klare for Rosenborg.

Kristin Engløkken
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Diskerud (21) har signert kontrakt med trønderne for resten av sesongen, mens den tidligere Fredrikstad-kapteinen skal ha signert for tre og et halvt år.

Elyounoussi skal ifølge Fredriksstad Blad allerede være i Trondheim med sin agent, Tore Pedersen.

- Selv om vi gjerne skulle beholdt Tarik så er vi selvsagt «store nok» til å glede oss på hans vegne, sier sportssjef Joacim Jonsson i FFK, til Fredrikstads supporternettsted.

- At spillere av Tariks kaliber har personlige ambisjoner og mål er noe vi i fotballen er vant til og lever med hele tiden. Jeg må jo også føye til at det står respekt av måten Tarik har håndtert det enorme mediafokuset rundt sin person på, fortsetter Jonsson.

- Det blir en ære

HVITKLEDD: Mikkel Diskerud på Lerkendal. Foto: Ned Alley, NTB Scanpix

- Dette føles litt spesielt. Rosenborg er laget det har smakt aller best for meg å slå i min karriere. Slik tror jeg det er for mange siden Rosenborg er det beste laget i Norge og har vært det i flere tiår. Det vil bli en ære å spille for klubben som alle ønsker å vippe av pinnen, sier Mikkel «Mix» Diskerud til rbk.no.

Diskerud har trent med RBK de siste dagene.

- I utgangspunktet ønsket vi en lengre avtale, men Mix ville ha en avtale ut året for å bli kjent med Rosenborg og kjenne på det å være RBK-spiller. Vi håper selvfølgelig at dette skal føre til et lengre ekteskap og har også avtalt et tidspunkt hvor vi skal diskutere en eventuell lengre avtale, sier sportslig leder Erik Hoftun.

VG Nett/NTB

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder