SEN SMELL: Scott McTominay måtte fraktes ut på båre etter å ha tråkket over på overtid mot Brighton. Foto: NIGEL RODDIS / EPA

Bildene Solskjær ikke ville se: Nøkkelspiller ut på båre etter kampslutt

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Brighton 3–1) Ole Gunnar Solskjær (46) trodde nok han hadde kommet seg gjennom Brighton-kampen uten bekymringer. Så kom smellen han hadde fryktet.

Det siste som skjedde i 3–1-kampen på Old Trafford, var at den unge midtbanegeneralen Scott McTominay tråkket stygt over. Han er en av Solskjærs mest betrodde menn og har blitt kåret til månedens spiller i Manchester United to ganger på rad.

Han ble liggende og vri seg i store smerter, men klarte etter hvert å hinke av banen med hjelp av to personer fra Uniteds medisinske apparat.

les også

Ny opptur for Solskjær da United herjet med Brighton

McTominay la seg like ved sidelinjen, foran en tydelig bekymret Solskjær, og bildene etter kampslutt var enda mer dramatiske enn det som ble vist på TV: 22-åringen ble lagt på en båre og fraktet inn i spillertunnelen etter kampslutt, til stående applaus fra beundrende og bekymrede Manchester United-fans.

– Han tråkket over. Det er smertefullt. Jeg har opplevd det samme. Da var jeg ute i åtte uker. Men noen ganger skjer det, og så er du ute i to uker, så jeg vet ikke. Han skal undersøkes i morgen, så får vi se, men det så vondt ut. Scott er ikke en som ruller rundt, sier Solskjær på pressekonferansen på Old Trafford etter kampen.

Det var kjent i forkant av kampen at skotten slet med ankelen sin. Han forlot banen et kvarter før slutt i torsdagens kamp mot Partizan på grunn av en ankelskade, og Solskjær innrømmet i ettertid at det «så ikke bra ut». Likevel var han, til overaskelse for mange, tilbake i startoppstillingen under tre døgn senere.

– Det var nære på, men han er tøff og har lyst til å spille videre, så vi får se hvor lenge han varer, sier Solskjær, som brukte sine tre bytter på andre spillere enn McTominay.

les også

Store trenere, små krangler og en sleip Guardiola-retrett

Det angrer han nok på nå. Fra før mangler Solskjær sin største midtbanestjerne, Paul Pogba, som på grunn av en ankelskade vil være ute til desember.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder