GIKK GALT: På Steffen Andresen og Lillestrøm skulle "revansjere" sin relativt flaue 2-1-seier hjemme. I Luxembourg gikk det skikkelig galt. Foto: Scanpix

Lillestrøm YDMYKET

- Flaut, sier LSK-lederen

(Käerjéng - Lillestrøm 1-0, 2-2 sammenlagt) Lillestrøm gikk på en kjempeflause og ble slått ut av UEFA-cupen av et amatørlag fra Luxembourg.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

VG Nett LIVE:Sjekk referat fra kampen her

- Det er ikke så mye å si om dette. Det er bare flaut, sier LSK-leder Frank Grønlund til VG Nett, på telefon fra Luxembourg.

Lillestrøm hadde en kraftig oppvask etter at de bare vant 2-1 hjemme mot det antatt mye svakere laget. Men i kveld gikk det enda verre...

Ville jubelscener

Etter å ha spilt førsteomgangen omtrent uten å skapte sjanser, tok Käerjéng høyst overraskende ledelsen tidlig i andre omgang.

Lillestrøm presset på, uten å skape mye. Og da dommeren blåste av fire minutter på overtid var det ville jubelscener hos hjemmelagets spillere.

- De er i den syvende himmel, og skjønner vel egentlig ikke hva som har skjedd, sier Grønlund.

- Skulle aldri ha skjedd

KLARTE IKKE Å SCORE: Shane Stefanutto og Lillestrøm skapte overraskende lite mot Rachid Boulahfari og Käerjeng i Luxembourg. Foto: Scanpix

Men langt mer alvorlig er situasjonen for LSK som virkelig sliter om dagen.

En ny oppvask blir det imidlertid ikke.

- Det er ikke noe vits i å gjenta det budskapet. Spillerne som var utpå banen prøvde virkelig, men det er selvsagt ikke godt nok, sier Grønlund.

- Det verste du har opplevd som LSK-leder?

- Ut fra forutsetningene skulle dette aldri ha skjedd. Slik sett er det kanskje det verste, sier Lillestrøm-legenden.

VG Nett kommer med mer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder