Guardiola om Citys nye helt: – Alle må lære av ham

Oleksandr Zintsjenko (22) er fotballspilleren som aldri klager. Nå hylles han av Manchester City-supporterne – og ikke minst av manager Pep Guardiola.

Her er lørdagens oddstips!

– Alle må lære ham, sa City-manageren på en pressekonferanse nylig.

Han snakket om lenge om hvordan ukraineren biter tennene sammen og trener like hardt - uansett om han blir tatt ut på laget eller ikke.

– Han spilte ikke et minutt i de seks-syv-åtte første kampene av sesongen. Likevel hadde han ingen dårlige treninger. Viste aldri at han var skuffet. Måten han oppførte seg på, han var alltid positiv ... Jeg er så fornøyd med ham, han fortjener min respekt, sa Guardiola - og viste tydelig at han snakket fra hjertet om sin nye venstreback. Han avslørte også at det var rett før ukraineren forsvant fra Etihad i sommer, men Zintsjenko var besatt på å jobbe seg til plass hos City.

les også

Man. City vant ligacupfinalen - Sarri klikket på egen keeper

Oleksandr Zintsjenko kom til Manchester City i 2016, men ble lånt direkte ut til PSV Eindhoven. City kjøpte Ufa-spilleren (samme by som Patrick Thoresen spilte ishockey for i sin tid) etter at han hadde imponert dem som ukraina i EM 2016.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten i lotto. Spill Lotto gjennom Tipster!

Den gang var han midtbanespiller, og i kamp med karer som Kevin De Bruyne , Ilkay Gundogan, Fernandinho og Yaya Touré var det ingen muligheter til spilletid.

les også

Guardiola roser eget lag etter sliteseier og ligaledelse

– For å være ærlig, så var det en tøff tid i Nederland. Av en eller annen grunn spilte jeg ikke, og jeg var opprørt i noen måneder, sier ukraineren til Manchester Citys hjemmeside.

Som venstreback har Zintsjenko hatt en sterk vinter for City. Han har spilt seks ligakamper - og City står med seier i samtlige. Han var også god i ligacupfinalen mot Chelsea.

City taper altså ikke når Zintsjenko spiller. Inkludert åtte kamper i 2018-sesongen står han med 14 seriekamper og 14 seirer. Nå tyder mye på at venstrebackplassen er hans så lenge han er skadefri.

les også

Fjørtoft: – Det virker som Chelsea-sjefen har mistet garderoben

Som tidligere midtbanespiller viser han også offensive kvaliteter. I den berømmelige 6–0-seieren over Chelsea hadde han målgivende pasninger både til Sergio Agüero og Raheem Sterling.

Zintsjenkos eneste tap i City-drakten kom mot Mohamed Elyounoussi og Basel i mars 2018. Nordmannen sto bak ett av målene i 2–1-seieren.

I alt har han 32 opptredener i den himmelblå drakten. 30 av dem har endt med seier, blant annet alle de 27 i interne engelske turneringer.

VGs tips: Uavgjort ved pause

Norsk Tipping tilbyr 1,11 i hjemmeodds i et vanlig HUB-spill, hvilket tvinger oss til å lete etter andre innganger til et mulig oddsspill.

Manchester City har vunnet begge sine to siste ligakamper med 1–0. Og i ligacupfinalen spilte laget i 120 minutter mot Chelsea med 0–0 som resultat.

Det sier noe om at City sliter med å finne åpninger i angrepspillet sitt for tiden. Og at flere motstander-lag våren 2019 tydeligvis ser det som en suksess hvis de klarer 0–0 mot ligalederen. Vi tror det kan bli mer av det samme her.

Watford imponerer med sin 8. plass i Premier League. Men tenk på at de har tapt samtlige tre bortekamper mot de nåværende seks øverste lagene på Premier League-tabellen.

Vårt spillforslag er uavgjort til pause til 2,75 i odds. Spillstopp er kl. 18.25 og TV2 Sport Premium viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool26251061154676
2Manchester City26173667293854
3Leicester City26155654262850
4Chelsea2612594336741
5Tottenham Hotspur2611784334940
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder