KLAR: Ole Gunnar Solskjær blir United-manager på permanent basis ifølge sin gamle lagkamerat Gary Neville.

KLAR: Ole Gunnar Solskjær blir United-manager på permanent basis ifølge sin gamle lagkamerat Gary Neville. Foto: John Peters / Manchester United

Gary Neville: – Jeg blir overrasket om Solskjær ikke har fått jobben i løpet av noen få uker

PARIS (VG) Den tidligere Manchester United-spilleren Gary Neville tror Ole Gunnar Solskjær vil få managerjobben i United på permanent basis i midten av mars.

Vil Ole Gunnar Solskjær bli den neste United-manageren permanent, spurte Jan Åge Fjørtoft:

– Han vil. Han er trolig konge, president og statsminister av Norge. Oles resultater til nå er Premier League-vinnende-resultater. Jeg blir overrasket om Solskjær ikke har fått jobben i løpet av noen få uker, sier Solskjærs gamle lagkamerat, som identifiserer det kommende landslagsoppholdet etter FA-cupkampen mot Wolves 16. mars, som et passende tidspunkt.

Etter intervjuet med Neville, avslutter Fjørtoft med følgende tale til seerne:

– Vi kan fortelle dere at Gary Neville er veldig klar og tydelig på at Ole Gunnar Solskjær har fått beskjed om at han har fått Manchester United-jobben, og signaturene vil bli gjort når det er landskamper nå senere i mars.

Neville mener også at United bør gi Molde et svar om hva som skjer, så de får muligheten til å planlegge fremtiden.

les også

Tror Molde har Solskjær-erstatteren klar

Det er familien Glazer som eier Manchester United. Det er svært sjeldent de er på kamper. Mot Fulham var Avram Glazer på til stede, han har også møtt Solskjær i Paris.

les også

Solskjær møtte United-eieren i Paris

Den britiske tabloidavisen The Sun meldte i midten av februar at Manchester United allerede da hadde bestemt seg for å Solskjær jobben permanent.

PS: I en tidligere versjon av denne saken siterte VG Gary Neville på at «Solskjær har fått beskjed om at han får United-jobben». Det medfører ikke riktighet. Det riktige sitatet var: "Jeg blir overrasket om Solskjær ikke har fått jobben i løpet av noen få uker".

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder