Sen scoring sørget for nytt poengtap for Madrid - ligger an til dårligste sesong på 12 år

(Levante - Real Madrid 2-2) Real Madrid gikk på sitt tiende poengtap på 21 kamper. Nå ligger Zinedine Zidane og hans mannskap an til den dårligste sesongen på 12 år.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Nok en gang kom den avgjørende scoringen sent imot, akkurat som da Villarreal tok alle poengene i midten av januar og akkurat som da Celta fikk med seg ett poeng i runden før.

Lørdag var det Giampaolo Pazzini, som kom til Levante på overgangsmarkedets siste dag, som sørget for poengdeling mellom Levante og Real Madrid.

Han kom inn som innbytter i det 77. minutt, fikk se at Isco scoret 2–1 til Real Madrid i det 81. minutt, før han selv sørget for 2–2 i det 89. minutt.

les også

Krass Ronaldo-kritikk etter marerittkveld: - Råtten gang på gang

Det var Real Madrids tiende poengtap på 21 ligakamper (11-6-4) denne sesongen, og et enkelt mattestykke viser at de ender opp med 20-11-7 dersom samme trend vedvarer.

Det vil gi 71 poeng ved endt sesong, og vi må tilbake til 2005/06-sesongen (70 poeng) for å finne sist gang det hvitkledde hovedstadslaget hadde så få poeng. Det er 12 år siden.

– Vi jobber bra, men vi gjør feil som vi ikke kan tillate oss, sier Casemiro.

les også

Spansk storavis: Neymar erklærer juridisk krig mot Barcelona

I 2005/06–sesongen ble det likevel 2. plass for Real Madrid, men akkurat nå holder ikke Real Madrids 39 poeng til mer enn 4. plass i La Liga. Opp til Valencia på 3. plass er det ett poeng, og opp til byrival Atlético på 2. er det nye seks. Avstanden mellom Real Madrid og erkerival Barcelona er hele 18 poeng.

– Jeg kommer alltid til å si at det ikke er umulig (å vinne ligaen), helt til siste slutt. Det er mange poeng å spille om, og i dag tapte vi to, sier Zidane.

Levante ligger på sin side fjerde sist i La Liga med sine 20 poeng. Ned til Deportivo på nedrykk er det tre poeng.

I de andre La Liga-kampene lørdag endte det følgende: Eibar - Sevilla 5–1, Real Betis - Villarreal 2–1, Alaves - Celta Vigo 2–1

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder