VM-EXIT: Cristiano Ronaldo og Portugal er ute av VM. Foto: Tatyana Makeyeva / REUTERS

Marca: Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid

Cristiano Ronaldo (33) skal for flere uker siden ha akseptert lønnsforslaget til Juventus. Og nå melder den spanske storavisen Marca at portugiseren er enig med Real Madrid om en avskjed.

 • Jonas Wikborg
 • Jens Friberg

Artikkelen er over ett år gammel

Onsdag skal også Ronaldo-agent Jorge Mendes ha vært i krisemøter med Real Madrid-ledelsen, der de skulle diskutere superstjernens fremtid i den spanske hovedstaden.

Marca skriver at dette møtet endte med enighet om at «Ronaldo definitivt forlater Real Madrid» og at «han spiller i Torino kommende sesong». Høyere lønn eller kontraktsforlengelse skal ikke ha blitt diskutert, skriver de.

Den portugisiske avisen A Bola melder at Ronaldo blir presentert som Juventus-spiller lørdag.

En overgang til Juventus skal medføre en årslønn på 30 millioner euro, eller rundt 285 millioner kroner i året. Det betyr i så fall en lønnsøkning på nesten 50 prosent for - enn så lenge - Real Madrids nummer 7.

I den spanske hovedstaden håver portugiseren inn i underkant av 200 millioner kroner i året, ifølge spanske AS.

les også

VMs beste fra sosiale medier: Tyner Neymars hår

Og overgangen kan være i orden før dagen er omme, skal vi tro portugisiske Récord.

– Forhandlingene er ikke helt over, men enigheten mellom partene kommer til å være en realitet i løpet av de neste timene, skriver avisen ifølge AS, uten at det betyr at en offentliggjøring må skje samtidig.

Overgangssummen skal ligge på 100 millioner euro, Ronaldo skal etter sigende skrive under på en kontrakt som binder ham til Juventus til 2021/22-sesongen og han er ventet å tjene 30 millioner euro i året.

Les også: Ordene som startet det hele

Helt siden - og også før - Cristiano Ronaldo og hans Portugal røk ut av VM, har spanske og italienske medier fylt side opp og side ned med at Real Madrids store stjerne virker å være ferdig i klubben. Og de siste dagene har det tatt seg voldsomt opp.

Ifølge de to store Madrid-baserte sportsavisene, Marca og AS, skal Cristiano Ronaldo ikke føle seg nok verdsatt av klubbpresident Florentino Pérez, og blant annet være svært oppgitt over at den regjerende Champions League-mesteren tilsynelatende er interessert i PSG-angriper og tidligere Barcelona-spiller Neymar.

les også

Argentina-sjefens prat med Messi skapte ryktestorm: – Det er privat

Juventus skal ha lagt inn et bud på 100 millioner euro (nær 950 mill. kroner) for fem ganger Gullballen-vinner Ronaldo, men AS skriver at Real Madrid ønsker seg mer.

Dersom budet likevel skulle bli akseptert, ser Ronaldo på aksepten som en fornærmelse, ifølge Marca.

– Hvis de prissetter meg til 100 millioner euro, er det fordi de vil at jeg skal dra, skriver Marca at Ronaldo sa i vinter, og bemerker at Ronaldo «egentlig ønsket å spille karrieren ut i Real Madrid».

Men nå ser ting tilsynelatende ut til å ha snudd. Ronaldo skal ønske seg bort fra klubben han ankom i 2008, og neste stoppested ser i så fall ut til å bli italienske Juventus.

Mer om

 1. Cristiano Ronaldo
 2. Real Madrid CF
 3. Internasjonal fotball
 4. Juventus FC

Flere artikler

 1. Full forvirring rundt Ronaldo – Skal ha takket nei til rekordlønn

 2. Cristiano Ronaldo er klar for Juventus: – Tiden er kommet for å starte en ny etappe i mitt liv

 3. Hevder Napoli fikk muligheten til å signere Ronaldo - derfor takket de nei

 4. Ronaldos agent: – Skandale at Modric fikk prisen

 5. Ronaldo-effekt gir ellevill vekst: Juventus doblet verdi

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder