SVIKTET: Mesut Özil (t.v.) og Alexis Sanchez fortviler etter Arsenals stortap mot Crystal Palace på Selhurst Park mandag kveld. Foto: Tim Ireland, Glyn Kirk AP, AFP

Arsenal-stjerner refses etter Palace-ydmykelsen: – De er feiginger

«Pinlig», «forferdelig» og en «gjeng med svigersønner». Jamie Carragher legger ingenting imellom etter Arsenals stortap mot Crystal Palace.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Den tidligere Liverpool-spilleren lot det spesielt gå utover stjernespillerne Alexis Sánchez og Mesut Özil.

– De har vært intet mindre enn pinlig siden «kontraktssnakket» begynte. Vi kritiserer alltid Özil, men jeg synes Sanchez har vært forferdelig de siste månedene. Det ser ut til at de spiller for å komme seg bort, uttalte Jamie Carragher i Sky Sports' studio.

Husker du? Arsenals stjerneduo i hardt vært denne måneden

Kort tid før hadde Arsenal-spillerne forlatt Selhurst Park med 0-3 i sekken mot Crystal Palace. Og presset mot manager Arsène Wenger øker. Arsenal er nå syv poeng bak fjerdeplassen i Premier League. Faren for at Champions League-plassen ryker er større enn på lenge.

Sanchez og Özil har kontrakt kun frem til sommeren 2018. Wenger var tidligere denne uken bekymret over at flere spillere er på utgående kontrakter.

Se alle målene som gjør Wengers Arsenal-fremtid enda tøffere:

Souness-uttalelsen

Men her og nå-situasjonen til Arsenal er nok større grunn til bekymring for den franske manageren.

Lest? Fotballekspert refser Mourinho: – Usmakelig

Graeme Souness, tidligere Premier League-spiller og -manager, skal ha kalt Arsenal-spillerne «en gjeng med svigersønner» for noen år siden. Mandag plukket Jamie Carragher opp ballen igjen:

– Hvilken far vil at datteren skal ta med én av disse spillerne hjem? Jeg er seriøs. De er feiginger, sier Sky Sports-eksperten.

Nektet å diskutere fremtiden

Wengers fremtid ble selvsagt tema etter kampslutt. Tapet mandag kveld er det femte på de ni siste kampene i Premier League. Det var også det fjerde strake nederlaget på bortebane. Det er første gang i Wengers Arsenal-karriere.

Anbefales: Klopps reaksjon på Joshua Kings mål mot Liverpool

– Vi må reise oss raskt. Det er klart det bekymrer meg at vi taper en sånn kamp på en sånn måte, sier Wenger – som nektet å snakke mer om sin egen posisjon.

– Jeg kan ikke gjøre det etter hver eneste kamp, sier franskmannen.

PS: I løpet av de siste åtte kampene skal Arsenal møte både Tottenham, Manchester United og Everton.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool22211052143864
2Manchester City24163565273851
3Leicester City23143648232545
4Chelsea2412484132940
5Manchester United239773627934
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder