PÅ VENT: Tom Nordlie har lyst til å returnere til treneryrket. Foto: Scanpix

Tom Nordlie: Kunne vært trener nå om jeg ønsket det

(VG Nett) Det var ikke en ny trenerjobb som gjorde at Tom Nordlie trakk seg fra «Skal vi danse», men han kunne vært trener igjen om han hadde villet.

  • Espen Solbakken
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Nå skal det være riktig. Riktig for meg og familien, skole og studier. Det har det ikke vært med de henvendelsene som har kommet til nå, sier Tom Nordlie til VG Nett.

VG Nett er kjent med flere av klubbryktene som har svirret. Det siste var at FC Haka i Finland skulle være en mulig ny arbeidsgiver, mens også Hellas og Sverige har vært nevnt på ryktebørsen.

- Hvordan oppstår slike rykter?

- Finland er totalt feil, det har jeg aldri hørt om selv engang. Det er agenter og advokater som ringer, men som regel kommer det ikke så langt som til et konkret tilbud, sier Nordlie.

IKKE MED: Det ble ikke noe «Skal vi danse» for Tom Nordlie, her med Nadia Khamitskaya. Foto: Scanpix

Han har innledet et samarbeid med fotballagent Stig Lillejords nettverk i jakten på en ny trenerjobb. For lysten er der fremdeles, og Nordlie ser for seg januar måned eller neste sommer som passende tidspunkt for et comeback.

- Det kan være en åpning i høst også, men ting skal stemme. Jeg vil tenke meg godt om uansett, sier Nordlie til VG Nett.

Han har ikke jobbet som fotballtrener etter at arbeidsforholdet med Fredrikstad tok slutt etter nedrykket i fjor høst. I vår sa han ja til TV 2s danseprogram, men trakk seg rett etter lanseringen på grunn av at det ville tatt for mye tid.

VGTV:Dette er hva tv-seerne går glipp av med Nordlie ute

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder