FORTSETTER TROLIG I TROMSØ: Sigurd Rushfeldt fortsetter trolig i Tromsø, men i en annen rolle enn spiller. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Scanpix

Sigurd Rushfeldt: - Det er litt vemodig

... men superspissen avsluttet med seriesølv

KRISTIANSAND (VG Nett) I går takket Sigurd Rushfeldt for seg da han spilte sin siste kamp på toppnivå. Men 38-åringen fortsetter trolig i Tromsø.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Av: Øystein Styrvold

- Det er litt vemodig at det er slutt for meg nå. Men samtidig føles det bra, sier Rushfeldt som er tidenes toppscorer i norsk fotball med sine 172 mål.

Les også: Legendenes siste kveld i eliteserien

I går ble han satt i skyggen da spissmakker Mostafa Abdellaoue banket inn tre mål og sikret seg toppscorer-tittelen i eliteserien da Tromsø sikret seg sølvet etter 6-1-seier mot Start.

Snur ikke

Men veteranen har bidratt stort til at sølvet havnet i nord denne sesongen. Ti ganger har Rushfeldt kunne juble for nettsus i 2011, men nå er det helt stopp for 38-åringen.

- Ja, dette er et endelig punktum. Jeg fyller 39 år om en måneds tid, da er det på tide å si stopp, smiler han.

- Det er godt å vite at det er meg selv som sier at nok er nok nå, og at det ikke er skader eller det at jeg ikke får ny kontrakt som hindrer meg fra videre spill, legger han til.

Les også: Tromsø sikret sølvet i scoringsfest

Sigurd Rushfeldt kom til Tromsø for første gang i 1992. I tillegg har han spilt for Birmingham, Rosenborg i to perioder, Racing Santander og Austria Wien. I 2006 vendte han hjem til Tromsø hvor det nå har blitt fem sesonger.

Fortsetter trolig

Men til tross for at han nå er ferdig som spiller i Tromsø, er det mulig at han også blir å se i klubblokalene på Alfeim stadion også i 2012.

- Vi har hatt noen samtaler om at jeg skal fortsette i klubben i en eller annen stilling. Foreløpig er det litt usikkert hva det blir til, men TIL er klubben min, så jeg har lyst til å være en del av den også i fremtiden, avslutter han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder