Ødegaard nest sist på ballen da Real Madrid beseiret Bayern

(Bayern München - Real Madrid 0-1) Med et kanonskudd sørget brasilianske Danilo for at Real Madrid slo Bayern med sifrene 1-0. Martin Ødegaard (17) ga ham pasningen.

Publisert:

Den unge nordmannen fikk en snau halvtime for det spanske hovedstadslaget i kampen mot Bayern München og manager Carlo Ancelotti, som i sin tid var Real Madrid-manager da Ødegaard ble hentet til Spania.

Les også: Dommen som kan stenge Ødegaard ute av Real Madrid

Ødegaard kom inn for Isco, og besvarte tilliten med en målgivende pasning til den brasilianske Danilo, selv om det riktignok skal sies at backen gjorde det aller meste av arbeidet selv.

Med litt over 10 minutter igjen å spille tok han med seg ballen innover i banen på MetLife stadion i New Jersey i USA - og banket ballen i mål fra omkring 18 meter.

Fikk du med deg? Bayern «holder kontakten» med Martin Ødegaard

MADRID-JUBEL: Danilo peker mot skyene etter å ha senket Bayern München. Stormende til kommer Martin Ødegaard, som fikk den målgivende pasningen. Foto: Don Emmert AFP

Det ble resultatet, og nå er neste kamp for det stjernespekkede Real Madrid-galleriet den europeiske supercupkampen mot Sevilla på Lerkendal i Trondheim. Den spilles den 9. august, men kan komme til å gå uten en del av de aller største stjernene.

Allerede er det klart at Cristiano Ronaldo ikke kommer til å rekke kampen på grunn av skaden han pådro seg under EM-finalen. Også Karim Benzema, Toni Kroos, Gareth Bale og Pepe er usikre.

Les også: Hevder Zidane blir tvunget til å bruke Ødegaard

– Jeg tror ikke de rekker kampen, sier Zidane om de tre sistnevnte.

– Benzema har ikke trent med oss, og når man ikke kan jobbe i lag, så blir det vanskelig. Men han blir stadig bedre (fra skade, journ.anm.). Lørdag blir han en del av troppen, og tirsdag får vi se om han spiller, sier Zidane.

Hva nå, Ødegaard? Her er fire ulike scenarioer

Med stadig flere stjerner usikre til kampen er det ikke utenkelig at Martin Ødegaard blir med laget til Trondheim.

– Det kan godt hende at Ødegaard reiser til Norge, men jeg tviler sterkt på at han får spilletid, sier Marca-journalist Miguel Ángel Lara til VG tirsdag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder