PEN I TØYET: Mario Götze og Ann-Kathrin Brömmel stiller ofte til fest. Her er det de på kjendisparty i forbindelse med Kitzbühel-rennet for to år siden. Foto: Splash News

VM-helten Mario Götze har avlyst bryllupet

Tysklands matchvinner-helt Mario Götze (26) ble vraket til Russland-VM. Nå ryker også bryllupet med modellkjæresten Ann-Kathrin Brömmel (28).

Det er Bild som skriver at to drømmer på kort tid er knust for Götze.

Dortmund-spilleren og kjæresten hadde planlagt et storslått bryllup på Mallorca. 60 gjester var invitert til seremonien på luksusresorten «Jardin de Pedrissa». Meny og vinmeny var allerede bestemt.

Til det tyske kjendisbladet «Bunte» skal bruden ha fortalt om en snøhvit skulderstroppløs bryllupskjole. Den må dessverre tilbake i skapet.

les også

Dette er VMs 20 største stjerner

18. juli var fastsatt som dato for festen. Tre dager etter VM-finalen i Moskva. Kanskje med Tyskland som et av lagene. Det hadde nok Götze i tankene.

Men mannen som på elegant vis ble matchvinner i Brasil-VM for fire år siden – med scoring i ekstraomgangene mot Argentina (1–0) på sagnomsuste Maracana – kalkulerte feil denne gangen.

les også

Offisielt: Fernando Hierro blir Spanias nye landslagssjef

Først fikk han ikke plass i troppen til landslagstrener Jogi Löw. Så fikk han beskjed om å gjøre seg klar for Borussia Dortmunds treningsleir i USA med avreise 18. juli.

Den nye Dortmund-treneren Lucien Favre skal ha bestemt at Götze skal finne toppformen igjen. En rask retur til Tysklands stolthet «Die Mannschaft» skal ha høy prioritet.

les også

VG-leserne tror Tyskland vinner VM igjen–én tror på sensasjonelt Saudi-Arabia-gull

Og da er det trening som skal til. Ikke bryllup og hvetebrødsdager på den spanske ferieøya. Smokingen i sort og hvitt ut. Inn med den svarte og gule Dortmund-drakten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder