MISSET: Philippe Coutinho etter en misbrukt sjanse mot Eibar tidligere i januar. Foto: Albert Gea / REUTERS

– Manageren skal ha krisemøte med Coutinho

Barcelona-sjefen Ernesto Valverde har fortsatt ikke klart å få det beste ut av Philippe Coutinho (26). Nå skal de to ha krisemøte, ifølge spanske medier.

Her er onsdagens oddstips!

Avisen Sport skriver at ledelsen på Camp Nou blir stadig mer bekymret over at Coutinho ikke presterer på det nivået de forventet da han ble hentet fra Liverpool for halvannen milliard kroner.

Men til tross for ryktene om at han skulle være på vei til Premier League, vil Barcelona gi ham flere sjanser.

Ernesto Valverde skal bruke mye tid på det som kanskje kan være å redde karrieren til brasilianeren. Coutinho har heller ikke klart å utnytte muligheten til å vise seg fram fra sin beste side etter at Ousmane Dembélé kom på skadelisten.

les også

Kommentator om Ødegaard: – Han har tatt nye steg

Barcelona-sjefen roste riktignok Coutinho etter helgens seier over Girona, men samtidig ser alle at han til nå har falt mellom to stoler på Camp Nou.

– Det jeg liker med ham, er at han alltid forsøker ting, sa Valverde etter den kampen.

Onsdag kan du vinne 98 mill. i Viking-lotto! Lever inn din kupong her!

– Noen ganger fungerer det, noen ganger ikke. Han hadde sjanser, men scoret ikke, fordi målvakten var god. Han vil snart konvertere sjanser til mål.

Coutinhos opphold i Barcelona har så langt vært preget av benkesliting og skader. Men mot Girona spilte han altså fra start.

Onsdag kveld er det cupkamp mot Sevilla. Der skal Barcelona prøve å snu 2–0-tapet fra bortekampen, som ble en voldsom kalddusj for den suveren serielederen.

les også

Sjekk den Barcelona-kjøpefesten: – Dette er baksiden av medaljen

På et kokende Ramon Sanchez Pizjuan stilte Barcelona med et reservepreget lag, skapte ingen målsjanser og tapte altså 2–0. Etterpå fikk Ernesto Valverde mye kritikk for å ha rotert på altfor mange nøkkelspillere på en gang.

Sevilla trykket på gjennom hele kampen, og i 2. omgang kom de nødvendige målene. Mange Barcelona-fans uttrykte etterpå at de hadde vært heldige som slapp med to baklengsmål.

Hverken Philippe Coutinho eller Luis Suárez var i startoppstillingen, og Lionel Messi og Sergio Busquets satt hjemme i sofaen.

Coutinho kom inn etter 63 minutter, og gjorde «alt» galt. Blant annet var han sterkt medskyldig i det andre målet.

les også

Thierry Henry suspendert av Monaco

VGs tips: Maks tre mål totalt i kampen

Copa del Rey. Sevilla har en 2-0-ledelse å forsvare på Camp Nou og klarer de det, får de en aldri så liten hevn for finaletapene i 2018 og 2016. Har slitt litt i ligaen i det siste (1-2-2), men fikk en voldsom opptur scoringsmessig med 5–0 mot Levante på eget gress i helgen. Barcelona gjorde på sin side ikke mer enn de måtte mot Girona. 2–0 ble det for katalanerne, som sendte ut et b-preget lag mot Sevilla forrige cupkamp. Kommer Barca til å stille med alt de har denne gang? Usikkert, og Sevilla kommer nok uansett til å spille så langt det lar seg gjøre på resultat. Det betyr en mer defensiv tilnærming. Vi går for maks tre mål totalt i kampen.

Mindre enn 3,5 mål totalt i kampen gir 1,90 i odds. Husk å levere spillet før 21.25! Kampen kan du se på Strive.

PS: I samarbeid med Strive ser du ti toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i vår.

PS! I samarbeid med Strive ser du 10 toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i vår. (Redaksjonelt samarbeid)

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder