Skadet Reiten scoret: - Bare flaks, jeg lukket øynene

JESSHEIM (VG) (LSK Kvinner – Brøndby 1-1) LSK Kvinner får en tøff oppgave med å gå videre til kvartfinale i Champions League etter 1–1 i første kamp hjemme mot Brøndby.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Jeg fikk en trøkk og var på vei til å sette meg ned, så kom ballen, da lukket jeg øya og skjøt. Jeg ser egentlig ikke mål eller noe, så ble det det målet, helt greit det. Selv om det var litt flaks, forklarer en lattermild Guro Reiten til VG om 1–0-scoringen.

les også

Sandviken til NM-finale etter straffer - møter LSK Kvinner

Da så det perfekt ut for LSK på Jessheim. De gule og sorte produserte flere sjanser og dominerte i perioder.

Så fikk Brøndbys høyreback, Emilie Henriksen, drømmetreff på halv volley fra distanse rett etter Reitens scoring, og lagene gikk til pause på 1–1.

FLAKS: Slik ble målfeiringen til Guro Reiten. Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Tverrligger-treff

Rett etter hvilen headet Anja Sønstevold i tverrliggeren og ut, i en omgang som var sjansefattig, tett og jevn.

På overtid fikk Sophie Haug en kjempesjanse, men headet rett på keeper. Samme kvinne sløste også bort en gigantsjanse i første omgang, da hun skjøt rett på keeper fra kort hold.

– Jeg er OK fornøyd med kampen, men skulle gjerne sett at vi ikke slapp inn mål, oppsummerte LSK-trener Hege Riise til VG.

– Fortsatt gode sjanser

Målscorer Reiten mener på sin side at målet ikke har så stor betydning.

– Vi har ikke spilt en kamp i år uten å score mål, vi skal bort der å sette sjansene våre.

les også

LSK Kvinner vil flytte cupfinalen

Onsdag om to uker spilles returoppgjøret i København. Riise mener det er en liten fordel Brøndby siden de har fått et bortemål, men at LSK sine sjanser fortsatt er gode for det som vil være en historisk kvartfinale for klubben.

– Hva vil avansement til kvartfinale i Champions League bety for dere?

– Det hadde vært helt rått. Vi higer etter å ta det steget. Vi tok grep etter Manchester City-kampen i fjor for å øke kapasitet, sprint og flere ting. I dag ser vi at vi klarer å ha et offensivt spill som gjør at vi klarer å skape sjanser. Muligheten er der, svarer Riise.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder