TILBAKE: Zinedine Zidane på podiet under pressekonferansen på Santiago Bernabéu. Foto: SUSANA VERA / REUTERS

Zidane forklarer comebacket – engelsk avis spår kjøpefest

Under ett år etter at han forlot Real Madrid, er Zinedine Zidane (46) tilbake i managerstolen. På mandagens pressekonferanse snakket Zidane om hvorfor han takket ja til å komme tilbake.

– Jeg forlot Real Madrid fordi jeg trengte det. Troppen trengte det også. Jeg kom tilbake fordi presidenten ville ha meg tilbake, og fordi jeg bryr meg om ham og klubben, sa Zidane på pressekonferanse mandag.

Det blir spekulert i om alt ligger til rette for en skikkelig kjøpefest i sommer.

les også

Bekreftet: Zinédine Zidane blir ny Real Madrid-manager

Britiske Independent har blant annet meldt at Zinedine Zidane får tre milliarder kroner å kjøpe for denne sommeren.

Den samme avisen kobler spillere som Kylian Mbappé, Christian Eriksen og Eden Hazard til klubben. Også N’Golo Kanté blir nevnte i engelske tabloidaviser.

– Noe vil forandre seg. Noen ting er nødt til å forandre seg før neste sesong, men er ikke et tema akkurat nå, sa Zidane.

GA SEG PÅ TOPP: Både Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane avsluttet Real Madrid-karrieren med å vinne Champions League. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Det har vært stille fra Zidane siden han ga seg i Real Madrid. Intervjuer har han takket pent nei til.

46-åringen har fremdeles bodd i den spanske hovedstaden, og innrømmer at han har lengtet etter å være involvert i klubben.

– Det har vært vanskelig å se inn fra utsiden. Jeg ser frem til å jobbe med spillerne igjen, og konkurrere igjen.

Zidane ga seg på topp etter Champions League-triumfen mot Liverpool. Siden har det stort sett gått én vei for Real Madrid, som forrige uke gikk på en kjempesmell hjemme mot Ajax.

les også

Marca: Ajax ønsker å kjøpe Ødegaard

– Jeg har ikke noe gjeld å betale tilbake til Real Madrid. Jeg skylder ikke klubben noe. Jeg er her fordi jeg vil, sa Real Madrids nye manager.

Se høydepunktene fra helgens dramatiske kamp mot Real Valladolid:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder