HODEBRY: Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten flere nøkkelspillere etter skadene mot Liverpool. Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Solskjær med dårlig nytt: Ti spillere ute med skade

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær fikk ingen positive skadenyheter i bursdagsgave på 46-årsdagen. Han må trolig klare seg uten hele ti spillere mot Crystal Palace.

– Jeg tror ikke det er så mye positivt å melde, nei, sier Solskjær på pressekonferansen før onsdagens bortekamp i Premier League.

Han får spøkefullt spørsmål om han er for gammel til å spille selv:

– Jeg tror ikke alderen er problemet. Problemet er formen min.

Listen over skadde spillere er lang: Anthony Martial, Nemanja Matic, Juan Mata, Ander Herrera, Jesse Lingard, Phil Jones, Matteo Darmian, Antonio Valencia og Mason Greenwood er alle ute, bekrefter Solskjær.

les også

United-ekspert om Solskjærs skadekrise: – Det er uhørt

Marcus Rashford er svært tvilsom etter at han pådro seg en ankelskade mot Liverpool.

– Vi venter fortsatt på å se hvordan ankelen hans responderer på behandlingen, sier Solskjær.

les også

Solskjær til VG om Klopps «dritt-melding»: – Han kan mene hva han vil

Han bekrefter at den unge trioen Tahith Chong, Angel Gomes og James Garner er med i troppen mot Crystal Palace. Det samme er Marcos Rojo, som ikke har spilt for United siden den 12. desember.

Solskjær får spørsmål om det, med så mange spillere ute, er på tide at stjernene Romelu Lukaku og Alexis Sánchez lever opp til de høye lønningene sine.

– Det har vel ingenting med saken å gjøre, sier Solskjær om lønningene, før han fortsetter:

– Det er en mulighet for dem til å leve opp til potensialet sitt. En ting er ryktet deres, men potensialet deres er høyt, og begge er gode venner, så dette kan være en mulighet for dem til å finne formen sammen og gi oss en hodepine når vi skal ta ut laget når alle er skadefrie igjen.

les også

Fotballegende med Solskjær-bønn til United-ledelsen: – De forstår det ikke!

Onsdagens motstander Crystal Palace har vist svært god form i det siste, med seks strake kamper uten tap (4–2–0), inkludert helgens 4–1-seier borte mot Leicester som førte til at Claude Puel fikk sparken som manager.

– Det er veldig, veldig gode. Kampen mot Leicester var imponerende. Med tanke på måten Roy Hodgson setter opp lagene sine, vet vi at vi må være gode med ballen og bryte dem ned. Men vi vet også at de er raske og farlige på kontringer med Wilfried Zaha, Andros Townsend, Michy Batshuayi og Christian Benteke. Vi må være på vårt beste, sier Solskjær.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool17161042142849
2Leicester City17123240112939
3Manchester City17112447192835
4Chelsea179263125629
5Tottenham Hotspur177553224826
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder