Lacazette endte måltørken i Arsenal-drakten: – Det har plaget ham

(Arsenal – Crystal Palace 4–1) Arsenal-trener Arsène Wenger fikk en etterlengtet opptur mot Crystal Palace. I mellomtiden nærmer Sanchez seg Manchester United.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Sanchez var ikke tatt med i troppen for andre kamp på rad, mens overgangen til rivalene fra Manchester ferdigstilles. Men det var lite som tydet på at de savnet chileneren lørdag.

For Arsenal vartet opp med festfotball mot Crystal Palace, og stakk ut av startblokken som en sprinter på en 100-meter.

I løpet av 13 minutter sto det 3–0 til «The Gunners» etter at Nacho Monreal hadde scoret ett og servert to målgivende pasninger til Alex Iwobi og Laurent Koscielny.

– Januar har vært vanskelig for oss. Destabiliserende. Vi har hatt viktige spillere som øsnker seg vekk, og det skaper usikkerhet, sa Wenger etter kampen ifølge BBC.

les også

Martial reddet United – Sánchez nærmer seg overgang

Alexandre Lacazette endte sin måltørke på ni kamper med en rolig avslutning etter gnistrende godt angrepsspill. Mesut Özil hælflikket ballen lekkert til spissen, som satte inn 4–0 og Arsenal 500. scoring av en franskmann i Premier League.

– Måltørken har hengt over Lacazette. Det begynte å plage ham, så det var en lettelse (at han scoret, red.anm.). Vi vet at utfordringene foran oss er vanskelige, men også morsomme, sa Wenger til pressen.

Luka Milivojevic satte inn et trøstemål på en corner 13 minutter før slutt.

– Man vinner ikke mange kamper når man ligger under 0–4 etter 20 minutter, sa en skuffet Milivojevic ifølge BBC.

Sanchez-skjebne avgjøres iløpet av 48 timer

Men det er overganger som stjeler fokus i Arsenal om dagen. Rapportene om en byttehandel mellom Manchester United og London-klubben om Sanchez og Henrikh Mkhitaryan florerer i avisene.

– Snachez-overgangen vil kun skje om Mkhitaryan går motsatt vei. Det vil bli bestemt iløpet av de neste 48 timene, sa Wenger.

les også

Hevder Sánchez kan koste Manchester United to milliarder

Underveis i kampen mot Palace, skrev The Guardian at armeneren nå er på oppløpssiden i forhandlingene med «The Gunners».

les også

Sánchez nærmer seg United: – Vil ha samme effekt som van Persie-kjøpet

Borussia Dortmunds direktør innrømte at Arsenal har tatt kontakt om stjernespissen Pierre-Emerick Aubameyang.

– Jeg kan bekrefte at Arsenal har henvendt seg om Aubameyang, sier Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke til den tyske avisen Ruhr Nachrichten, ifølge NTB.

Men de ryktene slokket Wenger etter kampen.

– Aubameyang? Nei, ingenting skjer. Han kan bli utelatt av Dortmund-troppen av flere grunner. Men definitivt ikke av overgangsgrunnerm, sa Wenger.

les også

Mourinho om Sanchez: – Strålende for oss om han kommer

Britiske Daily Mail hevder at den tyske storklubben har avslått et bud på over 400 millioner kroner for stjernespissen.

Seieren betyr uansett at Arsenal nå kun er to poeng bak erkerival Tottenham, som har én kamp mindre spilt. Fortsatt er det 11 poeng opp til Manchester United på annenplass.

VG oppdaterer saken!

Premier League

SVUTMP
1Liverpool17161042142849
2Leicester City17123240112939
3Manchester City17112447192835
4Chelsea179263125629
5Tottenham Hotspur177553224826
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder