VANT KAMPEN: José Mourinho klarte å snyte Pep Guardiola for signeringen av Alexis Sánchez. Foto: AFP, GETTY IMAGES, REUTERS

Mourinho med fruktig Sánchez-stikk mot Guardiola

Her er fredagens oddstips

José Mourinho godter seg over å ha rappet Alexis Sánchez foran nesen på Pep Guardiola.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Den chilenske stjerneangriperen så ut til å ha halvannen fot i Manchester City. Så kom Manchester United på banen. Og mandag denne uken var en spektakulær byttehandel i boks: Henrikh Mkhitaryan gikk til Arsenal, mens Sánchez gikk motsatt vei.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

City-manager Guardiola har antydet at det var økonomiske grunner til at de ikke klarte å kapre den tidligere Arsenal-spilleren.

– Vanligvis pleier vi å være stabile med lønnen til spillerne, for jeg tror det er bra for laget og stabiliteten i klubben. Jeg legger aldri press på klubben når de mener det er for dryrt. Jeg aksepterer avgjørelsen og prøver å finne en annen løsning. Klubbens stabilitet er det viktigste, sier han ifølge Telegraph.

United dominerer: Slik er den nye lønnstoppen i Premier League

Dette får Manchester United i Alexis Sánchez:

Appelsin-metafor

Uttalelsene har provosert frem et syrlig svar fra Mourinho, Guardiolas evige nemesis. Manchester United-manageren mener byrivalen kommer med dårlige unnskyldninger.

På spørsmål om Guardiolas antydninger om at det var økonomi som fikk Sánchez til å velge det røde laget i byen, svarer Mourinho:

– Alexis-saken minner meg litt om en metafor. Når du ser et tre med fantastiske appelsiner på toppen av treet, men ikke klarer å komme deg dit, så sier du: «Åh, jeg tok de laveste appelsinene fordi jeg ikke liker de på toppen».

Les mer: Liverpool-stjerne på vei bort

– Man liker de som er på toppen. De er så fine, så oransje, så runde, så fulle av juice. Men du klarer ikke å få tak i dem, så du sier: «Jeg vil ikke dit» eller «jeg liker de ikke, jeg foretrekker de andre». Det minner meg om den historien, sier den munnrappe portugiseren.

Se den ville krangelen mellom Mourinho og Antonio Conte:

Ifølge britiske medier har Alexis Sánchez blitt Premier Leagues desidert best betalte spiller etter overgangen til Manchester United. Grunnlønnen hans skal være på 350.000 pund i uken, men kan øke til over 600.000 med bonuser og imagerettigheter.

– Jeg kan ikke si at det er dyrt, for det var det ikke. Jeg kan ikke si at det var billig, for hvis du legger sammen alle verdiene i kontrakten hans, så var det ikke det. Men jeg mener det er en fantastisk avtale for oss, sier Mourinho.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

VGs tips: Storseier

Fredag kveld spiller Manchester United fjerde runde i FA-cupen borte mot Yeovil Town fra fjerde nivå. Det er sannsynlig at Mourinho mønstrer et sterkt mannskap, og trolig får Sánchez debuten sin.

United har vist muskler i det siste ved å vinne fire strake kamper, og styrkeforholdet her skal være så stort at de bør vinne med komfortabel margin.

Vi anbefaler et spill på United-seier med 2-0 i handikapp til 2,00 i odds. Kampen vises på Viasat 4. Spillestopp er klokken 20.50.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder