Landsmannen ga Pochettino en etterlengtet opptur: – Lekestue

(Tottenham - Røde stjerne 5–0) Argentinske Erik Lamela (27) var i kjempeform, og Røde stjerne ble smadret i Nord-London.

Etter 1–1 mot bunnlaget Watford hjemme i Premier League på toppen av svake resultater i hele høst har det virkelig begynt å brenne under føttene til Tottenham-sjef Mauricio Pochettino.

Det ble derfor en gledelig opptur for argentineren hjemme mot Røde stjerne i Champions League.

Harry Kane scoret med pannebrasken allerede etter ni minutter, assistert av Pochettinos landsmann Erik Lamela, og etter det var det Hueng-min Son-show i London.

Sør-koreaneren dunket 2–0 i mål på direkten etter et nydelig Lamela-innlegg, før han var iskald på 3–0: Plasserte ballen nede til venstre for Røde stjerne-målvakt Borjan.

– Nå er det lekestue her, uttalte TV 2-kommentator Kasper Wikestad da Kane, Lamela og Son var i ferd med å kombinere seg til 4–0 etter pause.

Det forsøket ble stoppet, men 4–0 var uunngåelig, og denne gangen fikk Erik Lamela lov til å avslutte et angrep også. Han vendte om med et perfekt touch ute ved straffemerket, og plasserte ballen enkelt forbi Borjan i Røde stjerne-nettet.

– Han er så viktig for oss, sa Mauricio Pochettino i et intervju vist på TV 2.

HERJET: Lamela, Kane og Son hadde null problemer med å rundspille gjestene fra Serbia. Foto: Nick Potts / PA Wire

– Røde stjerne har ingenting å stå imot med, sa Wikestad på lufta etter 4–0.

Og det hadde de selv ikke etter at Pochettino valgte å ta av Son. Harry Kane ble spilt gjennom til venstre, men briten syntes tydeligvis at dét ble litt for enkelt. For etter å først ha latt hele forsvarsfireren til Røde stjerne komme seg på plass igjen, så satte han kula iskaldt nede til høyre for keeper fra spiss vinkel.

Og da leverte hjemmefansen et etterlengtet øyeblikk for Mauricio Pochettino. Argentinerens supportersang runget ut over Tottenham Hotspur Stadium.

– Det var veldig viktig å få det her resultatet, men det viktigste var å vise at vi kan spille på denne måten. Vi har hatt et par dårlige resultater, men vi ser fremover nå, sier Hueng-min Son til TV 2.

– Det er viktig for oss. Både for å ta poengene, men også for å bygge selvtilliten videre. Det er den beste medisinen for oss til å forbedre oss. Vi må fortsette å vinne kamper, sier Pochettino.

En viktig opptur for Tottenham og Pochettino. For nå venter serieleder Liverpool i Premier League på søndag

les også

Målkongen Lewandowski senket Elabdellaoui & co.

Stillingen i gruppe B etter tre kamper:

  1. Bayern München - 9 poeng
  2. Tottenham Hotspur - 4 poeng
  3. Røde stjerne - 3 poeng
  4. Olympiakos - 1 poeng

Det var lekestue andre steder i England tirsdag også:

Manchester City fikk seg først en skikkelig kalddusj da Atalanta gikk opp til 1–0 etter 28 minutter, men svetten stoppet relativt fort for hjemmefansen. To ganger Aguero og tre ganger Sterling var mer enn nok til å sende City opp på soleklar tabelltopp i gruppe C. Shaktar Donetsk og Dinamo Zagreb spilte nemlig 2–2 tidligere på kvelden.

I gruppe A ble det heller ingen store overraskelser. PSG valset over Club Brugge på bortebane, og vant til slutt 5–0 etter et hat trick av Kylian Mbappé og to scoringer av Mauro Icardi. Real Madrid vant sin kamp 1–0 etter en litt heldig Toni Kroos-scoring.

Se Mbappés hat trick:

I gruppe D holdt Juventus på å gå på en smell hjemme mot Lokomotiv Moskva, men Cristiano Ronaldo & co. snudde kampen, og vant 2–1. Paulo Dybala scoret begge målene for vertene. I den andre gruppe D-kampen sikret Alvaro Morata for at Atletico Madrid vant 1–0 mot Bayer Leverkusen.

Se Dybala-perlen:

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder