DØD: Jan Gunnar Solli - her avbildet i Bergen sentrum i 2009 - tvitret i morgentimene om at en ungdomstrener døde natt til søndag, som faksimilen fra New York Post viser. Foto: Hallgeir Vågenes / Faksimile: New York Post

DØD: Jan Gunnar Solli - her avbildet i Bergen sentrum i 2009 - tvitret i morgentimene om at en ungdomstrener døde natt til søndag, som faksimilen fra New York Post viser. Foto: Hallgeir Vågenes / Faksimile: New York Post

Trener i Sollis klubb brutalt knivdrept på Manhattan

(VG Nett) Ungdomstreneren i «norskeklubben» New York Red Bulls døde søndag morgen etter å ha fått gjentatte knivstikk på Manhattan.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
New York Red Bulls

Ifølge New York Post døde Michael Jones (25), som trente MLS-laget New York Red Bulls talenter i alderen sju til 14 år, etter å ha blitt stukket til døde.

Hendelsen skjedde på gaten nær Union Square sent på natten etter en fest.

25-åringen ble hentet av ambulanse på 14. Street nær 5. Avenue, men livet stod ikke til å redde.

Avisen gjengir politikilder som forteller om en krangel med en annen person, som skal ha utviklet seg til et blodig oppgjør. Ungdomstrenerens øre skal ha blitt skåret av, og han skal ha fått totalt seks knivstikk i ansiktet.

Gjerningsmannen er ikke tatt, og motivet er ikke kjent. Men på New York Posts nettside er det publisert en video av mannen som politet ifølge avisen jakter etter.

Klubben tenker på familien

Klubben - hvor norske Jan Halvor Halvorsen er hjelpetrener, Erik Solér har en rådgiverrolle og Jan Gunnar Solli spiller på A-laget - skal ifølge flere amerikanske medier ha kommet med følgende statement i etterkant av hendelsen:

«Vi er klar over denne tragedien, og på vegne av hele organisasjonen vil vi sende våre mest varme kondolanser til Michaels familie, venner og kjære. Han var en fantastisk person, og en fantastisk trener som elsket fotball og en flott venn for mange av oss».

«Dette er en tung dag for fotballsamfunnet, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe myndighetene i etterforskningen. Våre tanker og bønner er med Michaels familie».

Solli tvitret om drapet

Jan Gunnar Solli skrev følgende på sin Twitter-konto mandag morgen:

- Fant akkurat ut at en av våre akademitrenere er blitt drept. Og hvordan det skjedde er forferderlig. Ikke mye man kan si en situasjon som dette.

PS! Avdøde Michael Jones må ikke forveksles med Hjørring-spiller Mike Jones, som tidligere spilte for nettopp New York Red Bulls.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder