UTEN ZLATAN? Sveriges landslagssjef Erik Hamrén takker Zlatan Ibrahimovic for innsatsen i 1-1 kampen mot Østerrike i september. Foto:Reuters,

Bekymret Hamrén: - Zlatan er jo unik

Tror IKKE stjernen kan spille mot Russland

Sverige landslagssjef, Erik Hamrén, har liten tro på at Zlatan Ibrahimovic (33) blir klar til møtet med Russland i morgen.

  • Hanne Skjellum
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Den svenske stjernen sliter med en hælskade, men er likevel i landslagstroppen i håp om at han blir klar til morgendagens møte med Russland og søndagens kamp mot Liechtenstein.

Ifølge svenske medier trente PSG-spillerne alene onsdag, med større intensitet enn tidligere. Landslagssjefen vil derfor vente til siste liten med å ta ut laget, selv om han ikke er veldig optimistisk.

– Zlatan er blitt bedre disse dagene og har belastet litt mer i dag. Vi bestemmer oss i morgen, men om jeg skal være helt ærlig, så ser det ikke positivt ut for spill i morgen. Vi har en liten forhåpning om at han skal kunne delta, sier Hamrén på dagens pressekonferanse, vist hos Aftonbladet.

- Zlatans fysikk er vanskelig å erstatte. Han er jo unik. Men vi har vist tidligere at vi kan få et godt resultat uten Zlatan, legger landslagssjefen til.

Fungerer bra på trening

I går sa Zlatan at han ikke utelukker at han kan bli kampklar. Han har også fått PSG-lege Eric Rolland til Stockholm for å bidra i behandlingen.

- Jeg spiller ikke om det er en risiko for å forverre skaden av det. Hadde det vært VM-finalen så hadde jeg spilt med ett bein. Men det er det ikke. Vi har prøvd med mer trening, og det har fungert bra. Men alt handler om hvordan det kjennes dagen etter, forklarte 33-åringen til pressen.

Sverige er skadeplaget før EM-kvalifiseringen. Både Albin Ekdal og Mikael Antonsson er henholdsvis skadet og problemer med magen. Likevel hevder Hamrén at han er optimistisk før kampene.

- Det er ikke optimalt for hverken meg eller spillerne, men slik er virkeligheten. Jeg får akseptere det og gjøre det beste ut av situasjonen.

Sverige åpnet EM-kvalifiseringen med 1-1 borte mot Østerrike, mens Russland fikk knuste Liechtenstein 4-0.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder