KALKULERT RISIKO: Mario Balotelli var en kalkulert risiko å hente til Liverpool, mener manager Brendan Rodgers. Foto:Fabrice Coffrini,Afp

Rodgers kaller Balotelli-kjøp «kalkulert risiko»

Liverpool-manageren sier det var umulig å erstatte Luis Suárez, og at Mario Balotelli var «den eneste rette som var tilgjengelig».

Brendan Rodgers har forsvart Liverpools forsøk på å erstatte Luis Suárez, men storsigneringer som Adam Lallana, Dejan Lovren og Lazar Markovic har ikke slått ut i full blomst.

På topp skulle Mario Balotelli erstatte storscoreren. Manageren innrømmer at italieneren var klubbens siste gode alternativ før overgangsvinduet stengte.

LES MER: «Super-Mario» med ett mål på sine siste 63 Premier League-skudd

Kalkulert risiko

UTEN VALG: Brendan Rodgers mener Mario Balotelli var den eneste rette som var tilgjengelig for å erstatte Luiz Suarez. Foto:Georgios Kefalas,Ap

Flere har stilt spørsmål ved om Balotelli passer inn i lagets stil etter at formen har dalt kraftig uten Suárez og med Daniel Sturridge skadd. Rodgers var klar over at kjøpet av den tidligere Manchester City-spissen var risikabelt.

– Jeg har hele tiden sagt at det handlet om tilgjengelighet og pris. Mario var den ene rette på slutten som var tilgjengelig. Jeg sa da han kom at det var en kalkulert risiko og at det er noe jeg måtte jobbe med for å få det til å fungere for laget, sier han ifølge The Guardian.


Ingen touch i 16-meteren

I midtukens 0-1-tap mot Basel i mesterligaen hadde ikke Balotelli én eneste berøring i motstanderens 16-meter. Etter kampen gikk italieneren rett i garderoben uten å takke supporterne for deres støtte, til tross for at Rodgers ba om det.

LES MER:Usikker på om Balotelli er rett mann for Liverpool

– Med tanke på oppførselen jobber han bevisst med det vi krever her. Hva gjelder scoringer må han forbedre seg. For øyeblikket har han ikke scoret det antallet vi ønsker. Jeg oppfordrer spissene til å komme seg inn i boksen, sier manageren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

HVA? Ikke én eneste berøring innenfor 16-meteren mot Basel i midtuka. Det var fasiten for Mario Balotelli. Foto:Fabrice Coffrini,Afp

Lørdag gjester West Bromwich Anfield. Med kun sju poeng på seks kamper er Merseyside-laget nærmest avhengig av et godt resultat for å henge med topplagene.

Etter alt å dømme er Daniel Sturridge tilbake fra skade til lørdagens kamp, mens Balotelli muligens må finne seg i å varme benken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder