EKS-RBK: Nicki Bille Nielsen depper etter at Haugesund utlignet mot Rosenborg i 2013. Foto:Bjørn S. Delebekk,VG

Ny Bille-kontrovers: I klammeri med tilskuer

Eks-Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen (27) er tilbake i Danmark, men har ikke stoppet å skape overskrifter av den grunn.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den 27 år gamle spissen forlot i sommer franske Évian etter ett år i klubben, og den tidligere RBK-spissen er nå lagkamerat med norske Magnus Lekven og Mohammed Fellah i Esbjerg.

Der skapte han på ny overskrifter i går, i kjølvannet av cupkampen mot Søhus Stige.

Episodene som har skapt Bille-overskrifter: Prøvde å score med hånda for RBK

Ifølge lokalavisen Fyens Stiftstidende havnet angriperen i klammeri med noen av tilskuerne som var til stede, og det hele endte med at spilleren fikk gult kort og forlot banen i sinne, skriver avisen.

Ifølge lokalavisen skal noen tilskuere ha kommet med tilrop mot Bille Nielsen, som holdt seg i skinnet første gang, men ikke ved neste anledning. Istedenfor skal Bille Nielsen ha fyrt seg opp og svart tilbake.

– Du tør ikke komme ned her og si det på nytt, skal han ha sagt.

Da RBK solgte Bille Nielsen: - Riktig avgjørelse

MISLYKKET OPPHOLD: Her feirer Nicki Bille Nielsen måt mot Guingcamp i Ligue 1 for Évian. Det ble hans eneste ligamål på 19 kamper i Frankrike. Foto:Jean-pierre Clatot,Afp

Lokalavisen kaller det hele en skandale, men det er nok ikke den aller største skandalen kontroversielle Nicki Bille har vært med på.

Tidligere i år ble han dømt til 60 dagers betinget fengsel og samfunnstjeneste etter å ha vært tiltalt for blant annet å ha truet og vært voldelig mot en politimann.

Også før det hadde Bille Nielsen vært i medienes søkelys grunnet ufin oppførsel. I Rosenborg ble han også sendt på sinnemestringskurs, blant annet etter å ha blitt arrestert etter fyllebråk i Trondheim.

Les også: «Perry» ba om mer galskap fra Bille Nielsen

For ordens skyld: Esbjerg slo Søhus Stige 9-0, og er med det videre i cupen. Fellah tegnet seg for to scoringer - Bille Nielsen, som gikk av banen i det 35. minutt, for null.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder