HJEMMEDEBUT: Christian Benteke spiller for første gang på Anfield - i Liverpool-drakt - når Bournemout kommer på besøk mandag.

Derfor bør Bournemouth frykte Benteke

Liverpools storsignering Christian Benteke (24) scorer i snitt i annenhver Premier League-kamp han spiller. I tillegg elsker han å spille på Anfield.

Publisert:
Artikkelen er over syv år gammel

VGs oddstips: Liverpool vinner sesongens første hjemmekamp

For selv om kveldens kamp mot Bournemouth er spissens hjemmedebut for Liverpool, er det ingen tvil om at han trives foran The Kop.

Her kan du lese våre vurderinger av dagens oddsobjekter

24-åringen har spilt to kamper på Anfield tidligere, og scoret tre ganger. De to gangene han har spilt på Anfield har han heller ikke tapt.

Etter å ha gått målløs av banen i serieåpningen mot Stoke, tilsier statistikken med 42 mål på 83 Premier League-kamper at det er på tide med en Benteke-scoring.

Spissen som jakter sitt første ofisielle Liverpool-mål, scoret også i sin hjemmedebut for Aston Villa, da kraftangriperen kom inn som innbytter mot Swansea i 2012.

Han har også for vane å score mot nyopprykkede lag - spesielt på hjemmebane. Totalt har spissen scoret fem mål på seks hjemmekamper mot nyopprykkede lag.

Riktignok gikk 24-åringen målløs av banen da han som Aston Villa-spiller møtte Bournemouth i FA-cupen forrige sesong.

Ikke vært på Anfield

Manager Eddie Howe har tatt Bournemouth med på en utrolig reise de siste sesongene, og i kveld spiller klubben sin første bortekamp i Premier League noensinne.

Les også:Tror Liverpool-kjøp kan floppe

Og det er ikke hvilken som helst bortekamp. Turen går til Anfield og Liverpool. Et lag som ikke har tapt sesongens første hjemmekamp siden 2004, da Chelsea og José Mourinho gjestet Anfield.

De røde er i tillegg kjent for å ha et meget godt hjemmepublikum i ryggen, et publikum som ved de største anledningene blant annet har skremt Chelseas stjernegalleri.

Howe har ledet Bournemouth mot Liverpool to ganger. Begge i 2014. Begge har endt med tap. Og skal vi tro Howe venter en enda tøffere oppgave nå.

– Dette er trolig det beste Liverpool-laget Brendan Rodgers har hatt. Det blir helt klart en av sesongens tøffeste kamper, mener Howe.

For i tillegg til Benteke må Bournemouth-forsvaret håndtere Liverpools lille magiker Phillippe Coutinho, og nyinnkjøpte Frimino som trolig får sin debut fra start i dette oppgjøret.

Bør vinne greit

Liverpool leverte, som mange andre, en litt rufsete sesongåpning, men fikk til slutt med seg alle poengene fra borteoppgjøret mot Stoke.

Laget virket å fungere bedre etter at Emre Can og Frimino kom inn i andre omgang. Begge disse får trolig tillit fra start i kveldens oppgjør.

Dette er en hjemmekamp Liverpool skal og bør vinne greit. Laget har slått Bournemouth med to måls margin begge gangene lagene har møtt hverandre. Det tror vi de gjør også i kveld. 2,10 er oddsen for at Liverpool står med full pott etter to serierunder – dersom de vinner med mer enn ett mål i kveld. Kampen har spillestopp 20.55, og vises på TV 2 Sport Premium.

Her kan du lese våre vurderinger av dagens øvrige oddsobjekter

Publisert:

VG er e-kommisjonær og har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping. Oddstips gir inntekter basert på historisk e-kommisjonær-omsetning. Norsk Tipping har ikke innflytelse på hvordan VG redaksjonelt omtaler innholdet - her står redaksjonen fritt.

Premier League

SVUTMP
1Arsenal20162245172850
2Manchester City21143453213245
3Manchester United2113353426842
4Newcastle United211010134122240
5Tottenham Hotspur22123741311039
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk
 

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no