Agüero kan være ute i to måneder etter bilulykke

Manchester City-spiss Sergio Agüero kan være ute i flere uker etter å ha vært involvert i en bilulykke i går kveld.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

29-åringen var passasjer i en taxi som var på vei til flyplassen i Amsterdam da sjåføren mistet kontrollen over bilen og kjørte inn i en stolpe i De Boelelaan-området av byen.

Det skjedde i en slakk høyresving. Bilder fra ulykkesstedet viser at begge airbagene foran i bilen ble utløst, og det er store skader på bilen etter det kraftige sammenstøtet med stolpen.

Flere ambulanser kom til ulykkesstedet. Agüero ble kjørt til et lokalt sykehus.

Politiet i Amsterdam bekrefter overfor BBC at det var to personer i bilen da den krasjet.

ESPN i Argentina skriver at Agüero, til tross for at han brukte bilbelte, skal ha brukket flere ribbein. Det kan fort bety inntil to måneder på sidelinjen.

Argentineren hadde vært på en konsert med den colombianske artisten Maluma i Amsterdam. Før konserten møttes de to, og Agüero signerte flere Manchester City-drakter.

Mister landskamper

På sin instagram-konto takket Agüero for invitasjonen til konserten.

Ulykken skjedde da Agüero var på vei til flyplassen for å ta et fly tilbake til Manchester.

Manchester City bekrefter hendelsen på sin hjemmeside og sier 29-åringen skal undersøkes av klubbens medisinske team når han kommer til Manchester senere i dag.

Blir det bekreftet at skaden dreier seg om ribbeinsbrudd må trolig Manchester City klare seg uten argentineren i helgen toppkamp mot Chelsea. Også Argentinas VM-kvalifiseringskamper mot Peru og Ecuador 5. og 10. oktober ser ut til å gå uten spissen som har scoret seks mål på Manchester Citys fem siste kamper.

Agüeros tidligere klubb, Independiente, var raskt ute på Twitter for å ønske spissen god bedring «i en vanskelig tid».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder