TILBAKE: Isabell Herlovsen fikk ikke med seg sommerens EM-sluttspill. Foto: Heiko Junge NTB scanpix

Herlovsen tilbake i landslagstroppen

Kun 15 har flere landskamper enn Isabell Herlovsen (29). Nå kan hun klatre videre på adelskalenderen.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Landslagssjefen uttalte allerede før forrige landslagsuttak at han håpet å ha Herlovsen klar til skjebnekampen mot Nederland.

Østfold-jenta var uaktuell for sommerens EM på grunn av klubbkamper i Kina.

– Vi gleder oss veldig til å ha med Isabell. Hun er kjempemotivert for å være med igjen og er en spiller vi vet hva er god for. Hun er hardtarbeidende, en lagspiller og en målscorer. Det er kjempefint å ha henne tilbake, sier landslagssjef Martin Sjögren i en pressemelding.

Så du? Sjögren måtte overtale Herlovsen til å komme tilbake

Ny debutant

Svensken har også funnet plass til en debutant, Ina Gausdal fra Kolbotn.

– Ina er en spiller vi har vurdert å ta med det siste halvåret. Hun er veldig bra defensivt og en sterk hodespiller. Nå får vi en bra mulighet til å se henne nærmere i aksjon, og det blir spennende å ha henne med, sier landslagssjefen.

Fikk du med deg? Vålerenga-damene vant for svulstoperert lagvenninne

Få endringer

Ellers er eneste endring fra 4-1-seieren mot Nord-Irland og 6-1-seieren mot Slovakia at Kristine Leine (Røa) er ute av troppen.

– Troppen er veldig lik som sist. Vi hadde en bra samling da og skal bygge videre på det og den gode følelsen derfra. Vi har en stor oppgave foran oss, men gleder oss til å dra til Nederland og ta revansje fra EM, sier Sjögren.

Thorisdottirs drømmedebut for Chelsea: – Her føler du deg som en fotballspiller

Norge møter Nederland på bortebane 24. oktober. Her er den fulle troppen:

Målvakter:

Cecilie Fiskerstrand (LSK Kvinner), Ingrid Hjelmseth (Stabæk).

Utespillere:

Ingrid Moe Wold (LSK Kvinner), Maria Thorisdottir (Chelsea), Stine Reinås (Stabæk), Ina Gausdal (Kolbotn), Maren Mjelde (Chelsea), Elise Thorsnes (Avaldsnes), Anja Sønstevold (LSK Kvinner), Ingrid Spord (LSK Kvinner), Ingrid Schjelderup (Eskilstuna), Frida Maanum (Linköping), Kristine Minde (Linköping), Guro Reiten (LSK Kvinner), Caroline Graham Hansen (Wolfsburg), Emilie Haavi (LSK Kvinner), Lisa-Marie Utland (Røa), Synne Skinnes Hansen (LSK Kvinner), Isabell Herlovsen (Jiangsu Suning).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder