FERDIGTRENT: Zlatan Ibrahimovic ble fanget på kamera på vei ut av Hammarbys treningsfelt Skjærtorsdag etter å ha deltatt på en frivillig trening i klubbens regi. Foto: Henrik Montgomery/TT / TT NYHETSBYRÅN

Zlatan trente med Hammarby: – Han scoret noen mål

Zlatan Ibrahimovic (38) var torsdag på besøk på Hammarbys treningsfelt og deltok på en frivillig økt med laget.

 • Christina Paulos Syversen

– Han er selvfølgelig velkommen til å holde seg i gang hos oss, sier Hammarby-sportssjef Jesper Jansson i en pressemelding lagt ut på klubbens hjemmeside.

Ibrahimovic forlot corona-rammede Milano for noen uker siden og oppholder seg i Stockholm under ligapausen i Italia. Torsdag dukket han opp på Hammarbys treningsfelt og deltok i en trening med laget.

– Han kjente at han ville kjenne litt på ballen igjen. Vi var selvfølgelig positive til det, så han var her i dag og trente, sier sportssjefen Jansson.

Treningsfeltet er stengt for presse og allmennheten grunnet corona-utbruddet, men Ibrahimovic ble likevel fanget på kamera av en fotograf da han forlot treningsfeltet.

Hammarby gjennomfører frivillige treninger for sine spillere for tiden og vil mandag starte opp igjen med organiserte fellesøkter.

– Zlatan er selvfølgelig velkommen til å trene med oss da også, men det gjenstår å se hvordan det blir med den saken, sier Jansson.

les også

På samme lag – «hatet» hverandre: 15 svært turbulente duoer

Pluss content

Skal man tro Hammarbys sjefsspeider, har ikke corona-karantenen satt Ibrahimovic for mye tilbake.

– Han scoret noen mål i smålagsspillet. Men jeg har ikke tenkt til å sitte her og vurdere en frivillig trening der alle ser litt rustne ut når det ikke har vært noen kamper på lenge, sier sjefsspeider Mikael Hjelmberg til Aftonbladet.

Ibrahimovic kjøpte seg inn i Stockholmsklubben i november 2019 og eier 25 prosent av klubben. Kjøpet skapte sterke reaksjoner i Milan-spillerens hjemby Malmö og statuen av 38-åringens på byens torg har blitt vandalisert en rekke ganger.

Den svenske fotballstjernen er under kontrakt med italienske AC Milan ut inneværende sesong etter at han returnerte til den italienske motehovestaden i januar i år.

Serie A er stoppet som følge av corona-utbruddet i Italia. Om svensken fortsetter i Milano-klubben når serien sparkes i gang igjen, er usikkert.

– Vi får se, jeg vet ikke engang hva jeg selv vil. Det skjer noe nytt hver eneste dag, sa Ibrahimovic til Svenska Dagbladet i starten av mars på spørsmål om hvordan han ser for seg sin egen fotballfremtid.

– Hvem kunne forutse dette med corona? Vi må bare prøve å leve og å nyte livet. Ikke bekymre oss for mye. Jeg har en familie å ta hånd om. Har de det bra, har jeg det bra, sa han.

Mer om

 1. Zlatan Ibrahimovic
 2. Hammarby IF
 3. AC Milan
 4. Svensk fotball
 5. Italiensk fotball
 6. Serie A
 7. Allsvenskan

Flere artikler

 1. Zlatan med på Hammarbys første fellestrening: – Ikke snakk om noen overgang

 2. Hammarby-profil om overraskende Zlatan-besøk: – Han løfter hele laget

 3. Zlatans elleville derbyretur: – Vi kollapset

 4. Zlatan-formue: 1,4 milliarder

 5. Pluss content

  13 superbiler fra Zlatans garasje

Fra andre aviser

 1. Sky Italia: Zlatan forlater Milan i sommer og kan avslutte karrieren i Sverige

  Aftenposten
 2. Zlatan trente med svensk klubb

  Aftenposten
 3. Zlatan fikk oppløftende nyheter om skaden

  Aftenposten
 4. Zlatan trente med svensk klubb

  Fædrelandsvennen
 5. Zlatan fikk oppløftende nyheter om skaden

  Bergens Tidende
 6. Zlatan fikk oppløftende nyheter om skaden

  Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder