PÅ PLASS: Ole Gunnar Solskjær på vei inn på treningsanlegget Carrington onsdag morgen. Foto: Eamonn and James Clarke / Eamonn and James Clarke

Cole om Solskjær: – Muligens den viktigste ansettelsen siden Ferguson

Også Andy Cole (47) mener at hans tidligere lagkamerat Ole Gunnar Solskjær (46) bør bli Manchester United-manager på permanent basis. Han er ikke fornøyd med det som har skjedd siden deres sjef, sir Alex Ferguson, gikk av.

Her er vårt United-tips!

Siden den gang har Manchester United hatt tre permanente managere; David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinho.

– Vi vet alle at dette muligens er den viktigste ansettelsen siden Ferguson gikk av, sier Cole ifølge BBC.

– Vi har hatt tre managere på denne tiden. Når vi snakker om at Manchester United blir topp 4, og at det er tid for å feire, så klør jeg meg i hodet.

– Det er jo ingenting å feire. Det er Manchester United. For meg er feiring å vinne ligaen, vinne Europacup-trofeet eller vinne FA-cupen.

les også

Molde-vikaren hemmelighetsfull om Solskjær-påstand

Cole og Solskjær vant blant annet Champions League sammen i 1999.

– Jeg ville gi ham jobben, sier Cole.

– Jeg har blitt imponert. Der tror jeg ikke jeg er forskjellig fra andre. Han har kommet inn og styrket klubben, fortsetter Cole og er kritisk til hvordan United har fremstått, særlig under Mourinho.

29 millioner i Lotto lørdag!

– Når du spiller for Manchester United, så spiller du på en spesiell måte, og når du ser at Man United ikke spiller på den måte, så må du klø deg i hodet.

– Jeg synes at Solskjær prøver å få Man United til å spille på den måten som Man United pleide å spille - attraktiv fotball, scoringer og underholdning.

les også

Ødegaard har aldri vært bedre: – Fortsatt mange som er kritiske

Ifølge BBC er Cole bekymret, fordi han mener at det går ut over merkevaren United når de ikke spiller en underholdende form for fotball. Han hyller også at Solskjær har hentet inn Mike Phelan som assistent.

Etter landslagspausen skal United ut i sin første kamp lørdag mot Watford. Skadesituasjonen er noe bedre for Solskjær. Ifølge Manchester Evening News er Romelu Lukaku fortsatt ute, men flere av de andre skal være på vei tilbake. Og Victor Lindelöf er trolig tilbake etter barnefødselen som gjorde at han ikke kunne spille for Sverige på Ullevaal.

les også

Sterling-show da England knuste Tsjekkia

Manchester United møter altså Watford lørdag, så Wolverhampton på bortebane tirsdag kveld - før de får frihelg og ei ukes hvile fram til det første møtet med Barcelona i Champions League.

VG-tips:

Premier League er i gang igjen på lørdag etter et to ukers landskampopphold. Manchester United skal spille åtte ligakamper frem til midten av mai - og minst to Champions League-matcher. Det er nå alt skal avgjøres. Ole Gunnar Solskjær har løftet laget. Det er en kampånd tilbake og fotballen er raskere - og laget er bedre defensivt. Shaw (f), Matic (mb), Rashford (a), Lukaku (a) og Martial (a) måtte trekke seg fra sine respektive landslag grunnet skader. Men det skal være muligheter for at flere av dem blir klare til lørdagens TV-kamp. Young (f) er kvitt karantene og Lindelöf (f) er tilbake på treningsfeltet. United gikk på to tap rett før pausen - mot Arsenal (liga) og Wolves (FA-cup) - og må komme seg på vinnersporet igjen. Watford er i ferd med å gjennomføre sin beste sesong siden 1980-tallet. Laget holder i 8.plassen, og spiller FA-cupsemifinale om to uker. Gjestene ble påført to klare bortetap mot Liverpool og Man.City rett før landskampavbruddet. Vi tror et tredje strake bortetap i ligaen kommer her.

Oddsen er 1,40. Du må levere før lørdag kl. 15.55. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder