ETTERTRAKTET: Vålerengas Harmeet Singh har en høy stjerne hos Ole Gunnar Solskjær og Molde. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix

Solskjær ønsker Harmeet Singh

(VG Nett) Seriemester Molde har sjekket muligheten for å hente Vålerengas ferske landslagsspiller Harmeet Singh.

Marius Vik
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Han har vært regnet som et av Norges største talenter i lang tid, og på Thailands-turen til det norske landslaget fikk Harmeet Singh også sin landslagsdebut.

90 seriekamper har det blitt i Vålerenga-drakten siden debuten i 2008, og spesielt i 2010-sesongen viste midtbanespilleren hva han virkelig er god for. 11 målgivende - flest i eliteserien - og fem nettkjenninger viste hva som bor i den nå 21 år gamle Oslo-gutten, som er Bosman-spiller etter 2012-sesongen.

Kategorisk nei fra VIF

Det har fått Molde til å våkne. Etter det VG Nett vet har romsdalingene i lengre tid vært interessert i Vålerenga-talentet, og nylig kontaktet de Vålerenga for å sjekke om det var mulig å hente Singh til Vestlandet. Forespørselen skal ha fått en meget lunken mottakelse på Valle, og Vålerenga har gitt Molde klar beskjed om at de bare kan glemme midtbanespilleren.

Likevel er det fortsatt uklart om Singh blir værende på Oslo Øst. Sammen med Stefan Strandberg og Mostafa «Mos» Abdellaoue, som jages av FCK, er Grorud-gutten på utgående kontrakt. Singh kan dermed gå vederlagsfritt til en ny klubb etter 2012-sesongen.

- Utlandet neste

Harmeet Singh har ikke besvart VG Netts henvendelser, mens agent Jim Solbakken er klar på at Singhs neste stopp ikke blir i noen norsk klubb.

- Om Harmeet skal skifte klubb nå, blir det ut av landet, skriver Solbakken i en SMS til VG Nett.

Også i Vålerenga er man sparsommelig med å si noe om Molde-interessen.

- Vi ønsker ikke å si noe om noen av spillerne som er på vei inn eller ut, og derfor vil jeg heller ikke kommentere Singh-ryktene, sier Pål Breen til VG Nett.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder