RIVALER: José Mourinho (t.v.) gestikulerer underveis i en FA-cup-kamp forrige sesong, mens fjerdedommer Mike Jones står imellom portugiseren og Antonio Conte. Foto: Eddie Keogh Reuters

Conte omtaler Mourinho som senil

Chelsea-manager Antonio Conte (48)  mener kollega José Mourinho (54) har glemt hvordan han selv har oppført seg på sidelinjen, og bruker beskrivelsen «dementia senile» om Manchester United-sjefen.

Artikkelen er over to år gammel

I går snakket Mourinho om at han ikke har mistet gløden selv om han ikke oppfører seg som en klovn på sidelinjen – med klar adresse til Conte og Liverpool-manager Jürgen Klopp som begge er kjent for et voldsomt engasjement.

– Selv om jeg ikke oppfører meg som en klovn på sidelinjen – betyr det at jeg har mistet gløden? Jeg foretrekker å oppføre meg slik jeg gjør det. Mye mer modent, bedre for laget mitt og bedre for meg selv, sa Mourinho i går.

Fikk du med deg denne? Full ordkrig mellom Scholes og Mourinho

Han nevnte ikke navn, men Conte klarte rett og slett ikke å dy seg da han fikk spørsmål om uttalelsen i dag.

– Jeg mener han må se på seg selv i fortiden. Han snakket om seg selv. Noen ganger er det slik at noen glemmer hva de har sagt tidligere, og hvordan de har oppført seg. Jeg vet ikke helt navnet på det, men «dementia senile» – når man er litt ... Når man har glemt hva man har gjort i fortiden, sa Conte.

PÅ VEI TIL CHELSEA: Evertons Ross Barkley kan bli klar for London-klubben i januar-vinduet. Foto: Andrew Yates Reuters

Den italienske manageren uttalte seg for øvrig også om at Ross Barkleyer klar for London-klubben. Den skadede Everton-angriperen var på utgående kontrakt, og koster trolig «bare» 15 millioner pund.

Les også: Mourinho med Klopp-stikk etter Liverpools rekordkjøp

– Det er den rette måten å gjøre det på. Vi snakker om en engelsk spiller, en ung spiller. Han har gode forutsetninger for Chelsea. Jeg tenker at det er en god sjanse for klubben å kjøpe denne spilleren, sa Conte.

Contes lag ligger på tredjeplass i Premier League – ett poeng bak Manchester United på annenplass. Lørdag spiller Chelsea FA-cupkamp borte mot Norwich og Alexander Tettey.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder