Ingen savner Roy Keane

Irland-manager Mick McCarthy fikk klar beskjed om at han gjorde rett da han sendte hjem Roy Keane etter at Irland i går cruiset videre til 8-delsfinale.

Les referat og sebilder

Solide 3-0 over Saudi-Arabia etter scoringer av Robbie Keane, Gary Breen og Damien Duff var mer enn nok til å kapre 2.-plassen bak Tyskland i gruppe E.

Nå venter vinneren av gruppe B i neste runde, trolig blir det Spania. Men for hardt prøvede Mick McCarthy er en viktig seier allerede vunnet.

Han har bevist at Irland kan klare seg uten midtbanestjernen Roy Keane. Han har bevist at han gjorde rett da han sendte hjem kranglefanten før VM.

Fantastisk jobb

- Mick har gjort en fantastisk jobb, og det var en veldig vanskelig beslutning for en manager. Men det er ingen tvil om at han gjorde det rette, sa sjefen i Irlands fotballforbund, Brendan Menton, etter jubelkampen i Yokohama.

Ellers var det ingen av de grønne heltene på banen som nevnte Roy Keane med et ord etter kampen. Han virker glemt allerede.

Irland må nå reise til Sør-Korea, og søndagens møte med vinneren i gruppe B (Sør-Afrika må slå Spania for å overta tabelltoppen).

Mick McCarthy frykter ingen:

- Alle trodde vi skulle få bank i de to første kampene (mot Kamerun og Tyskland), men uansett hvilket lag vi møter, tror jeg ikke de gleder seg til å møte oss nå, sa Irlands stolte sjef.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder