DRAMATISK: Både William Carvalho og Gelson, til venstre, skal ha sagt opp sin kontrakt i Sporting Lisboa. Her er de fra en tidligere landskamp med Eliseu. Foto: MAXIM SHEMETOV / X90156

Tre portugisiske VM-spillere skal ha terminert kontrakten i Sporting

Tre dager før VM starter skriver portugisiske medier at tre spillere i landets VM-tropp har avsluttet kontrakten sin med Sporting Lisboa.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det gjelder Gelson, Bruno Fernandes og William Carvalho. I tillegg til Bas Dost, målmaskinen fra Nederland, som har scoret 61 mål på 61 kamper i ligaen de to siste årene for klubben.

Det melder blant annet Ojogo og Record. Klubben skal ha bekreftet dette selv, men Record skriver at klubbpresident Bruno de Carvalho mener at oppsigelsene er ugyldige og vil gå rettens vei.

les også

Full krig i Sporting: Presidenten truet med å suspendere 19 spillere

Fra før har landets keeper Rui Patrício allerede sagt opp avtalen sin med hovedstadsklubben. Det samme gjelder Podence.

Bakgrunnet for denne misnøyen er at rundt 50 maskerte menn tok seg inn på treningsfeltet til klubben i mai. Der angrep de både spillere og støtteapparatet. Det så slik ut:

les også

Maskerte menn stormet Sportings treningsområde og angrep spillere

Angrepet skjedde kun tre dager før cupfinalen som klubben tapte.

Sporting Lisboa endte på tredjeplass i ligaen og mistet Champions League. Mye av både spillernes og fansens misnøye skal være grunnet klubbpresidenten de Carvalho. Han truet med å suspendere flere av lagets spillere etter at de røyk ut for Atlético Madrid i kvartfinalen av Europa League i mai.

Portugal og Cristiano Ronaldo spiller første kamp i VM mot Spania fredag kveld. Portugiserne ankommer Russland som regjerende europamestere.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder