AVHØRT: Arda Turan (til høyre) er her avbildet mens han forlater en politistasjon i Istanbul torsdag. Foto: TT NYHETSBYRÅN

BBC: Barcelona-spiller mistenkt for å ha brukket nesen på popstjerne

Arda Turan (31), som er på utlån fra Barcelona til Istanbul Basaksehir, har denne uken vært i politiavhør mistenkt for å ha slått en popstjerne.

Hendelsen skal ha skjedd på en nattklubb tidligere denne uken, skriver BBC.

Det er sangeren Berkay Sahinn som ifølge rapportene skal ha blitt slått i ansiktet av Turan. Popstjernen skal ha blitt kjørt på sykehus etter bråket, hvor han fikk påvist en brukket nese, melder BBC videre.

Ifølge The Washington Post, skal bråket ha startet som en følge av at Turan kom med kommentarer om popstjernens kone.

les også

Messi hyllet etter seier over Tottenham: – Han er den beste i historien

Flere medier melder at Turan var inne til politiavhør i Istanbul på torsdag.

BBC skriver at 31-åringen skal ha vært ute i sosiale medier og nektet for hendelsen, men det finnes ingen poster om hendelsen hverken på midtbanespillerens Facebook-, Instagram- eller Twitter-profil.

Turan er en av de mest meritterte spillerne i tyrkisk fotball. Han har 100 landskamper, og var tidligere en nøkkelspiller i Atletico Madrid, hvor han var med å spille laget til La Liga-gull, triumf i Europa League og en Champions League-finale. I 2015 meldte han overgang til Barcelona. Der ble det ikke samme suksess, og i januar gikk han på en to års utlånsavtale til Istanbul Basaksehir.

Dyttet assistentdommer

Det er ikke kun på nattklubber Turan har kommet seg i trøbbel etter returen til Tyrkia. I januar dyttet han til en linjedommer under en seriekamp mot Sivaspor.

les også

Slik gikk det med tidenes beste guttelag

Pluss content

Det førte først til en suspensjon på totalt 16 kamper. 10 for å dytte dommeren, tre for å fornærme ham verbalt, og ytterligere tre kamper for truslene han kom med mot assistentdommeren. Straffen ble senere redusert til 10 kamper.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder