MÅLLØS: Englands midtbanespiller Adam Lallana forsøker seg med et skudd i oppgjøret mot Slovakia på Geoffroy-Guichard i Saint-Etienne. Foto: Paul Ellis Afp

England-spiller slaktes av tidligere United-stjerne

Dwight Yorke (44) synes det er uforståelig at Liverpools Adam
Lallana (28) får plass på Roy Hodgsons EM-lag.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Han er en anstendig spiller, men du snakker om førsteelleveren til England, og han er inne i den. Det er galskap, sier tidligere Manchester United-spiss Dwight Yorke til Daily Mail og andre britiske medier etter en golfrunde med gamle United-legender torsdag.

Trinidad & Tobago-mannen har ikke så veldig mye pent å si om Liverpool-spilleren som fortsatt står uten scoringer for England – på 26 kamper.

– Lallana scorer ikke nok mål, og han har fått sjanse etter sjanse. Du kan ikke ha passasjerer i internasjonal fotball. Han har egentlig ikke lyktes i Liverpool, men likevel går han inn på Roy Hodgsons lag. Det er bisarr. Hva har han gjort så langt? spør Yorke.

Britiske medier om Hodgson: «Som en mann som lagde en panne full av eggerøre mens han sto på hendene»

– Gir meg ingenting

Lallana har spilt fra start i alle Englands tre gruppespillkamper. Så langt er det en annen kantspiller, Manchester Citys Raheem Sterling, som har fått mest kritikk av de engelske spillerne.

– Jeg kunne spilt mot Lallana nå, og han ville ikke kommet forbi meg. Sterling ville fått meg til å se ut som en gammel mann, slår Yorke fast.

BLANDER SEG INN: Dwight Yorke (i midten) sammen med Park Ji-Sung og (t.v.) Andy Cole under et oppgjørt mot gamle Bayern München-stjerner på Old Trafford i fjor sommer. Foto: Paul Ellis Afp

Les også: PSG-treneren fikk sparken – sjekk den sluttpakken

– Sterling har fått mye kritikk. Jeg er til en viss grad enig, men han er fremdeles en av Englands beste spillere. Han må spille fordi han er en trussel. Du trenger den trusselen for å presse lagene tilbake og gi spissene en sjanse.

– Jeg vet at det handler om meninger, men Lallana gir meg ingenting. Han har vist det i de kampene han har spilt: Han har ikke scoret og han har ikke skapt et mål. Han har det bare ikke.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder