PERLE: Pedro får drømmetreff og setter inn 3-0 til Barcelona mot Mallorca. Foto: Skjermdump

PERLE: Pedro får drømmetreff og setter inn 3-0 til Barcelona mot Mallorca. Foto: Skjermdump

Se og nyt denne Pedro-perlen!

Barcelona stormer fram som de vil i spansk 1. divisjon. Lørdag økte forspranget til ligatoer Real Madrid da Mallorca ble slått 3-0 på bortebane.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Lionel Messi er på god vei til å slå de fleste scoringsrekorder i europeisk klubbfotball, og lørdag var den lille magikeren på farten igjen. 38 minutter var spilt da han stanget Barcelona i føringen.

VGTV: Se høydepunkter her!

Du kan se Pedros drømmetreff om lag halvannet minutt ut i klippet.

Storlaget skapte en mengde sjanser, og etter 57 minutter ble det nettsus igjen, denne gangen signert David Villa. Og ni minutter senere sørget Pedro Rodriguez' skudd for at hele angrepstrioen til bortelaget fikk notert seg på scoringslisten.

3-0-seieren er dårlig nytt for Real Madrid, som nå ligger åtte poeng bak erkerivalen. De får sjansen til å knappe inn på forspranget borte mot Deportivo lørdag kveld.

Les også: Stygt tap for Demidov

Jevnt i bunnen

I Madrid fortsatte «lillebror» Atlético sin skuffende sesong med å spille 2-2 mot Sevilla. Bortelaget tok ledelsen to ganger, men scoringer av Koke og José Antonio Reyes gjorde at hjemmelaget fikk med seg ett poeng.

Bunnoppgjøret mellom Sporting Gijón og Zaragoza endte målløst, noe som holdt til at begge lagene akkurat klarte å snike seg over nedrykksstreken. Bare to poeng skiller fra 13.-plass til nedrykksposisjon i den jevne bunnstriden i Spania.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder