BYTTEHANDEL?: Gareth Bale (t.v.) har aldri funnet seg helt til rette i Real Madrid. Kanskje bytter han klubb med Eden Hazard til sommeren? Foto: Reuters

Spekulerer i spinnvill byttehandel: Bale og en milliard for Hazard

Her er tirsdagens oddstips

Real Madrid skal være villige til å slå på stortromma for å lokke til seg Eden Hazard (27).

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det er den britiske avisen Express som står bak påstanden som får ryktebørsen til å gå varm i England og Spania.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Avisen hevder at Real Madrid forbereder et monsterbud for å sikre seg Chelsea-stjernen Hazard. Den spanske storklubben er angivelig forberedt på å tilby Gareth Bale samt 100 millioner pund (én milliard kroner) i bytte mot den belgiske ballvirtuosen.

Lest denne? Derfor buer Real Madrid-fansen på Bale

Mangeårig interesse

Det er ikke første gang Hazard kobles til Real Madrid. Spanjolene skal ha fulgt spilleren i mange år, og i desember satte faren hans, Thierry Hazard, fyr på ryktene i et intervju med den belgiske avisen Le Soir.

– Eden har avslått et tilbud om kontraktforlengelse fra Chelsea slik at han, dersom det blir aktuelt, kan håndtere interessen fra Real Madrid, der han liker det han ser, sa pappa Hazard ifølge AS.

Husker du? Jonas Svensson følte seg som en konfirmant mot Hazard

Det fikk sønnen til å reagere: «Pappa sier noen dumme ting. Jeg har snakket med ham om det», sa Hazard ifølge The Sun i januar.

I et nylig intervju med franske Téléfoot bekrefter Hazard imidlertid interessen fra Real Madrid.

– De har vært interessert i meg i mange år. Det har vært snakk om det i flere år: Når det ikke er PSG, er det Real Madrid. Når det ikke er Real Madrid, er det PSG, sier belgieren.

– For øyeblikket føler jeg meg bra hvor jeg er. Hvis jeg må bytte klubb en dag, vil jeg gjøre det. Men for øyeblikket går det fint, sier Hazard, som legger til den obligatoriske klisjeen for alle spillere som blir spurt om fremtiden: «Alt kan skje i fotball».

VGs tips: Uavgjort

Tirsdag kveld spiller han en av sesongens viktigste kamper når Barcelona besøker Stamford Bridge i det første av to åttedelsfinale-oppgjør i Champions League. Etter en vanskelig start på 2018 har Antonio Contes menn sett bedre ut i det siste, med 3-0- og 4-0-seirer over henholdsvis West Bromwich og Hull City.

Barcelona er naturligvis av et annet kaliber, men katalanerne har nylig vist tegn til svakhet med uavgjort både mot Espanyol og Getafe. Gjestene, som mangler Nélson Semedo og Philippe Coutinho her, er naturlige favoritter over to oppgjør, men det lukter litt uavgjort av kampen i London.

Faktisk har fem av de siste oppgjørene mellom lagene endt uavgjort.

Vi anbefaler dermed et U-spill til 3,20 i odds. Kampen vises på Viasport 1. Spillestopp er klokken 20.40.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder