TILBAKE: Daniel Chima Chukwu (t.v.) ble presentert som ny Molde-spiller sammen med daglig leder Øystein Neerland onsdag morgen.
TILBAKE: Daniel Chima Chukwu (t.v.) ble presentert som ny Molde-spiller sammen med daglig leder Øystein Neerland onsdag morgen. Foto: MOLDE FK

Chima Chukwu klar for Molde-comeback

Publisert: Oppdatert: 14.02.18 10:11
FOTBALL

Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær har funnet sin «nye» spiss.

Valget har falt på en gammel gullhelt: Daniel Chima Chukwu (24) spilte for Molde fra 2010 til 2015. Han vant seriegull med klubben i 2011, 2012 og 2014, og cupgull i 2013 og 2014.

VG skrev tidligere at Chima Chukwu ankom Molde tirsdag kveld for å ferdigstille overgangen tilbake til klubben. Onsdag morgen signerte han en 2,5-årskontrakt.

– Det er med glede vi kan ønske Chima velkommen tilbake. En fantastisk gutt som arbeider utrolig hardt for å gjøre laget bedre, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær i en pressemelding.

– Jeg er veldig, veldig fornøyd med endelig være tilbake, sier Chima Chukwu.

Den nigerianske spissen har slitt med spilletid i polske Legia Warsawa denne sesongen. Tidligere har han spilt for kinesiske Shanghai Shenxin.

Klubben har vært på jakt etter en ny spiss etter at toppscorer Björn Bergmann Sigurdarson ble solgt til russiske FC Rostov i januar.

Brann var også ute etter å signere Chima Chukwu, men Molde vant kampen om spissens signatur.

VG vet at Chima Chukwu ikke er den eneste spissen som har blitt jaktet av Molde. Moldenserne har også lagt inn bud på Kristiansund-spiss Benjamin Stokke, men det er uvisst om de dropper dette sporet nå som de har signert Chima Chukwu.

26-åringen scoret 11 seriemål for Molde i 2014, som var hans mest målrike sesong i klubben. Han scoret fem i 2011, syv i 2012 og ni i 2013.

Denne artikkelen handler om