To mål av Griezmann: Ny nedtur for Löw

(Frankrike-Tyskland 2–1) Tyskland-sjef Joachim Löw (58) måtte tåle en ny ydmykelse. Frankrike snudde 0–1 til 2–1-seier på Stade de France tirsdag.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Antoine Griezmann sto bak begge de franske målene, og feiret etterpå med Fortnite-dansen.

Tyskland hadde ikke kommet seg siden 3–0-nederlaget for Nederland i helgen før det ble en ny nedtur, det sjette tapet i 2018.

Joachim Löw forlenget sin kontrakt som landslagssjef til 2022 før VM, som ble en voldsom skuffelse for Tyskland. Nå er hans stilling igjen under lupen hos tyske fotballeksperter og media. Han har hatt jobben siden juli 2006.

Löw ledet laget til VM-tittelen i 2014, men tyskerne røk ut av sommerens VM i Russland allerede i gruppespillet.

les også

Hevder Löw beholder jobben tross katastrofal form

Sport1 skrev tidligere tirsdag at Löw likevel sitter trygt i stolen - rett og slett fordi det ikke finnes noen alternativer til ham som sjef.

Frankrikes seiersmål kom på et straffespark som av den tyske avisen blir kalt en «vits». Det var Blaise Matuidi som gikk ned i kamp med Mats Hummels. Den serbiske dommeren Milorad Mazic var imidlertid ikke i tvil og pekte på 11-metersmerket.

les også

Mbappé historisk - slås kun av Pelé

Griezmann gjorde ingen feil mot Manuel Neuer, som var sjanseløs til å redde.

Fra det samme straffemerket hadde Tyskland tatt ledelsen etter et snaut kvarters spill ved Toni Kroos - etter at Presnel Kimpembe hadde handset.

I 2. omgang headet så Antoine Griezmann inn utligning til 1–1 før han altså satte inn seiersmålet i det 80. minutt.

– Modig oppstilling og taktikk blir ikke belønnet, fastslår storavisen Bild etter nok et Tyskland-tap, mens Süddeutsche Zeitung skriver at «landslaget spilte betydelig bedre enn de har gjort i det siste».

Löw valgte blant annet å vrake Thomas Müller fra start, og Jerome Boateng var ute på grunn av skade. Han stilte med en bakre treer bestående av Mats Hummels, Niklas Süle og Matthias Ginter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder