Her gjør Zlatan det igjen - matchvinner mot Chicago Fire

(Chicago Fire - LA Galaxy 0−1) Det er Chicago som har «Fire» i navnet, men det var Zlatan Ibrahimovic som var i fyr og flamme lørdag kveld.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det høres nesten ut som en legendekamp mellom gamle storheter i Europa, men Ashley Cole (37) og Zlatan Ibrahimovic (36) spiller fortsatt på det øverste nivået.

Lørdag kveld var de to avgjørende for sitt LA Galaxy.

Eks-Arsenal- og -Chelsea-back Cole fant Zlatan i feltet, og den høyreiste svensken gjorde som han har gjort som så mange ganger før: stanget ballen i mål med pannebrasken.

Det sørget for at LA Galaxy tok ledelsen 1–0 på overtid av den første omgangen, noe som også holdt til seier.

les også

Kamara doblet lønna i Galaxy: – Lenge til jeg spiller i Eliteserien igjen

Zlatan startet for øvrig kampen på topp med norske Ola Kamara, men nordmannen måtte nok en gang erkjenne at han havnet i svenskens skygge, akkurat som da Zlatan egenhendig avgjorde El Tráfico (kallenavnet på kampen mellom LA Galaxy og det nystartede Los Angeles FC).

Lørdag kveld norsk tid var første gang Zlatan Ibrahimovic spilte fra start for sin nye MLS-klubb. I sin debut kom han inn fra benken og scoret to, mens han i den påfølgende kampen ikke maktet å gjøre mål da Kansas slo LA Galaxy 2–0.

les også

Voldsom nedtur for Galaxy og Zlatan: - Ikke bra!

Mot Chigaco Fire var han på målscorerlisten igjen, og hans ene mål holdt også til tre poeng. På tre kamper står svensken nå med tre mål, og etter seks kamper har Galaxy ti poeng. Sporting KC, som leder Western Conference, har tre poeng mer.

VM?

Etter kampen fikk han nok en gang spørsmål om det aller lurer på: Hvordan er sjansen for at han spiller i VM?

– Vi får se. Sjansene øker, svarte han ifølge Expressen.

Selv om han avgjorde kampen var han likevel ikke helt fornøyd:

– Jeg burde ha gjort minst to mål til. Jeg bommet på to sjanser som jeg normalt ikke skal bomme på, men vi vant kampen og det er det viktigste.

PS: Zlatan Ibrahimovic har fortsatt til gode å spille 90 minutter for sin nye klubb. Mot Chicago Fire ble han byttet ut med ti minutter igjen å spille.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder