FRUSTRERENDE AFTEN: Ada Hegerbergs Lyon gikk seiersløse av banen for første gang denne sesongen. Her fra en kamp mot Avaldsnes i 2016. Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Målløst for Hegerberg: - Lov å være litt «pissed»

(Manchester City Ladies - Olympique Lyon Féminine 0 - 0) Ada Hegerberg (22) og Lyon gikk seiersløse av banen for første gang denne sesongen og den norske spissen legger ikke skjul på sin skuffelse etter kampen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Først og fremst kommer vi ikke opp på det nivået vi har inne. Vi mangler rytmen i spillet vårt og klarer ikke å sette avslutningene vi kommer til, sier Hegerberg til VG halvannen time etter kampslutt.

En massiv sluttspurt både kunne og burde sørget for borteseier til franskmennene, men hjemmelagets målvakt Karen Bardsley trakk flere gode redninger opp av hatten.

– Det er lov å være litt «pissed» i kveld. Men vi kommer til å stille veldig godt forberedt til neste helg (i returoppgjøret, journ. anm), nå er alt fokus på den kampen, melder Hegerberg, som er ett poeng unna å sikre den hjemlige ligatittelen i Frankrike.

For Hegerbergs vedkommende var det en frustrerende dag på jobb, men med mer kliniske lagvenninner hadde hun fått både én og to målgivende etter strålende pasninger, i en kamp der hun først og fremst inntok servitørrollen.

VG LIVE: Slik var semifinalen fra start til mål.

les også

Norsk duell i Champions League: – Vi vet hva «Caro» er god for

For andre sesong på rad ble Lyon trukket mot hardtsatsende Manchester City i Champions League-semifinalen. I fjor vant Lyon 1–0 i Manchester før de sikret sin andre Champions League-tittel på rad.

Og med 0–0 i bortekampen mot Manchester City ligger de godt an til å kjempe om sin tredje CL-pokal på like mange år.

Manchester City, som har kommet til semifinalen i begge sine deltakelser i Champions League, var aldri virkelig farlig frempå og virket til slutt fornøyde med å holde nullen mot det franske superlaget.

PS! Klokken 19.00 går avsparket i Chelseas kamp mot Wolfsburg i den andre semifinalen. Der vil landslagskaptein Maren Mjelde møte Caroline Graham Hansen til dyst og du kan følge kampen på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder